solyanreklam
sagreklam

Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi Açıldı!

Beşiktaş Belediyesi, açtığı dördüncü kreşe değerli sanatçı Tarık Akan'ın adını verdi.

Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi Açıldı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, dördüncü kreşini Ulus Mahallesi’ndeki Ambarlıdere Parkı içerisinde açtı.

Tarık Akan'ın Anısına Saygıyla...

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

Beşiktaş Belediyesi tarafından yaptırılan Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP Kahramanmaraş Eski Milletvekili Ali Şahin, başkan yardımcıları, muhtarlar, müdürler ve vatandaşların katılımıyla Ulus Mahallesi'ndeki Ambarlıdere Parkı içerisinde açıldı.

Beşiktaş Belediyesi, Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi'nin açılışı ile birlikte Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliği düzenledi. Açılış töreninde; bütün kreşlerimizin minik öğrencileri şiirler okuyarak ve şarkılar söyleyerek bu anlamlı günü kutladı.

Açılış töreninde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan ve aynı zamanda eğitim gönüllüsü olan Tarık Akan’ın adını verdiğimiz 80 çocuk kapasiteli Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılışını bugün Ulus’ta bulunan Ambarlıdere Parkı’nda gerçekleştiriyoruz. Pazar günü Dünya Çocuk Hakları Günü...193 ülke tarafından onaylanan bu anlamlı günü, Beşiktaş'ta hizmete açtığımız kreş ile kutlamanın gururunu da yaşıyoruz. Tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi’nin Beşiktaşımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Başkan Hazinedar daha sonra açılışını gerçekleştirdiği bakımevini çocuklarla birlikte gezerek incelemelerde bulundu.

Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi


Günümüz koşullarında çalışan anne ve babaların en çok zorlandıkları konu çocuklarına iyi eğitim veren ama aynı zamanda bütçelerine de uygun olan kreşlerin bulunamaması. Çalışma süreleri nedeniyle çocuklarının bakım ve eğitimine yetişemeyen Beşiktaşlı ailelerin, artık çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Beşiktaş Belediyesi’ne dördüncü bir kreş var.

Ambarlıdere Parkı’nın içerisinde yeni açılan kreşimiz ile çocuklar hem güvenli bir ortamda eğitim alacak hem de yaşıtlarıyla doğal ortamda eğlenme ve sosyalleşme imkânı yakalayacaklar.

Kreş fotoğrafları için tıklayınız.


Kayıt ve Bilgi İçin: 444 44 55



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık