solyanreklam
sagreklam

Taraftarı Büyükşehir taşıyacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cumartesi (Bugün) günü oynanacak olan Galatasaray maçı için taraftarı stada ücretsiz olarak taşıyacak.

Taraftarı Büyükşehir taşıyacak
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cumartesi (Bugün) günü oynanacak olan Galatasaray maçı için taraftarı stada ücretsiz olarak taşıyacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehir merkezindeki iki ayrı noktadan taraftarı maça ücretsiz olarak taşıyacaklarını söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor’un Şenol Güneş Spor Kompleksindeki Galatasaray maçı öncesinde şehir merkezinde Baro önünden saat 18.00’den itibaren her 20 dakikada bir otobüs kaldırırken, Pazarkapı’da bulunan otobüs peronlarından da saat 18.00’den itibaren ring seferi düzenlenecek. Pazarkapı’dan kalacak olan otobüsler sahilden direk stadyuma ulaşırken, Baro önünden kalkacak olan otobüsler, sahil, Postane önü, Valilik, Hüseyin Avni Aker Stadyumu önü, Fatih, Tanjant yolu istikametinden Akyazı’ya ulaşacak.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğl, hafta sonu oynanacak olan karşılaşmayla ilgili olarak taraftarların maça yoğun ilgisinin olduğunu ifade ederek, “Her şartta takımına destek olan Trabzonspor taraftarı Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada da yine takımına destek olacak ve tribünleri tamamen dolduracak. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak takımımıza destek olmak amacıyla ücretsiz otobüs seferleri koyduk. Pazarkapı’daki otobüs peronlarından ve Baro önünden kalkacak olan otobüsler büyük Trabzonspor taraftarını maça taşıyacak. Maçın bitiminden sonra da aynı otobüsler taraftarlarımızı Baro önüne ve Pazarkapı’daki peronların olduğu yere geri götürecek” dedi.

Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada taraftarın da futbolcularında teknik heyetinde üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerine inandığını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Cumartesi günü 21.45’te oynanacak olan karşılaşmada taraftarımız stattaki yerini alarak centilmence takımlarına destek olacaktır. Futbolcularımız saha içinde teknik heyetimizde saha kenarında Trabzonspor taraftarına ve camiasına layık bir sonuç almak için mücadele edecektir. İnşallah bu maçın sonunda kazanan Trabzonspor olur” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık