solyanreklam
sagreklam

Talip Akbaş Sosyal Doku Ekibiyle Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Vatandaşların mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini yerinde öğrenmek amacıyla oluşturulan Sosyal Dok...

Talip Akbaş Sosyal Doku Ekibiyle Buluştu
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 19:27

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Vatandaşların mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini yerinde öğrenmek amacıyla oluşturulan Sosyal Doku ekibinin Akhisar’a bağlı Akselendi Mahallesi’nde çalışmalarına eşlik etti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediyesi’nin Akselendi’de gerçekleştirdiği çalışmaları da anlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Doku ekibi, Akhisar ilçesi Akselendi Mahallesi’nde hane halkı görüşmelerine başladı. Sosyal Doku ekiplerinin çalışmalarına Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da eşlik etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, görüşmelerini yapan ekipler, vatandaşların mahallelerine yapılmasını istediği çalışmaları özenle not ederek, ilgili dairelere iletti. Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da vatandaşlarla sohbet ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisar ve Akselendi Mahallesi’nde hayata geçirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık