solyanreklam
sagreklam

Sünnet kayıtları başladı

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenecek olan ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni için başvurular alınmaya başlandı.

Sünnet kayıtları başladı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni için başvurular alınmaya başlandı.

Maddi imkânsızlıklar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen aileler, ilk mürüvvet heyecanını bu yıl da Mustafakemalpaşa Belediyesi aracılığıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yaşayacak.

Sünnet çağına gelen fakat çeşitli nedenlerden dolayı sünnet olamayan çocuklar için gerçekleştirilen organizasyonda yer almak isteyen aileler, Mustafakemalpaşa Belediyesi Hizmet Masaları ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden temin edecekleri formları doldurarak kayıt yaptırabilecek.

 

Çifte bayram

 

3-11 yaş arasındaki çocukların çifte bayram yaşayacağı şölenin sosyal yardımlaşmaya katkı veren kalıcı bir hizmet politikasına dönüştürüldüğünü söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, çocuklara güzel bir hatıra bırakmak istediklerini kaydetti.

29 Ekim Pazartesi günü saat 12.00'da Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek sünnet merasiminde, sağlık kontrollerinden geçen çocuklar için şehir turu, eğlence, hediye dağıtımları ve yemek ikramı yapılacak.

Sünnet başvuru kayıtları için; Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün (0224) 613 10 21, 0533

153 95 95 nolu whatsapp ve 444 3 815 nolu kurumsal iletişim telefonları aranabilecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık