solyanreklam
sagreklam

SULTANLARA YENİ SEZON ÖNCESİ KAHVALTILI MORAL

SULTANLARA YENİ SEZON ÖNCESİ KAHVALTILI MORAL

SULTANLARA YENİ SEZON ÖNCESİ KAHVALTILI MORAL
  • 08 Eylül 2016, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni sezon öncesinde Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Bayan Hentbol Takımıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Bayan Hentbol takımıyla kahvaltıda buluştu. Düzenlenen moral kahvaltısına Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı ve Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş’ın yanı sıra antrenörler Ali Karayöük, Öznur Bayrak, Özgür Altıntaş ve Hüseyin Yıldız ve yöneticilerde katılım sağladı. Yeni sezon öncesinde takımına başarılar dileyen Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş, hentbol takımının başarılı olacağına inandığını söyledi.
“SULTANLARA GÜVENİM SONSUZ”
Sezona en iyi şekilde başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten antrenörler ve hentbolcular, takım içerisindeki arkadaşlık ve birlikteliğin üst seviyede olduğunu ifade ettiler. Yeni sezonda da sultanların başarılı sonuçlar alarak, adından söz ettireceğine inandığını vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz , “Alınacak başarılı sonuçlar ve örnek davranışlar ile kimsenin yüzünü kara çıkartmayacağız. Mudanya’mızın adını sporda da duyurmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık