solyanreklam
sagreklam

Sporda Tesisleşmede Altın Çağı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede Manisa’ya adeta altın çağını yaşatıyor. Zaman içeris...

Sporda Tesisleşmede Altın Çağı
  • 28 Temmuz 2018, Cumartesi 13:59
28.07.2018 10:59

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede Manisa’ya adeta altın çağını yaşatıyor. Zaman içerisinde yıpranan ve artık eski işlevini görmeyen Tevfik Lav Spor Tesislerinin yıkılmasının ardından başlayan modern tesis inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte tüm ayrıntılarıyla dört dörtlük bir spor merkezi olacak olan Tevfik Lav Spor Tesisleri Manisa’ya çok yakışacak.

Her alanda olduğu gibi sporda da marka kent olma yolunda önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya modern bir spor tesisi daha kazandırıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak zaman içerisinde yıpranan ve artık yetersiz durumda olan Tevfik Lav Spor Tesisleri yıktı. Büyükşehir Belediyesi daha sonra futbol sahası, tenis kortu, tribün binası, spor salonu ve yatakhane binaları ile modern bir tesisi mevcut alana kazandırmak için inşaat çalışmaları başlattı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Tribün binasında kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Prefabrik yerleştirildi. Çatı imalatı devam ediyor. Ana binamızda ise giydirme cepheleri tamamlandı. Binanın iç tarafında ise ince işçilikler devam ediyor. Bunun yanı sıra halı sahada zemin uygulaması devam ediyor. Modern tesiste yer alan tenis kortlarda ise son rötuşlar yapılıyor” dedi.

Manisa’ya çok yakışacak
Yeni sportif başarılar elde edebilmek amacıyla spora önemli yatırımlar yaptıklarını da sözlerine ekleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, modern tesisin Manisa’ya çok yakışacağını vurguladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık