solyanreklam
sagreklam

Sözler: Barış Manço'

80 sanatçının yorumuyla renklenen 'Sözler: Barış Manço' sergisi Beşiktaş Belediyesi Sergi ...

Sözler: Barış Manço'
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Sözler: Barış Manço
1-13 Şubat Tarihleri Arasında Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu’nda... 

1 Şubat 1999 yılında kaybettiğimiz ünlü müzisyen Barış Manço’nun birbirinden değerli şarkı sözleri, bu kez kendisi gibi özgün bir üslupla sanatını icra eden seksen sanatçıyı bir araya getiriyor.

Bu anlamda projeye katılan her sanatçı, Barış Manço’nun 80 şarkı sözünden birini seçip özgürce yorumladı. Ressam, illüstratör, grafiti sanatçısı, kaligraf, fotoğraf sanatçısı, heykeltıraş ve tasarımcı gibi sanatın farklı disiplinlerinden gelenleri bir araya getiren “Sözler Barış Manço” sergisi, Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu'nda 1-13 Şubat 2016 tarihleri arasında Barış Manço’nun sevenlerini, hayranlarını ve sanat tutkunlarını bekliyor olacak.

“Sözler Barış Manço” sergisinin bir başka özelliği de usta sanatçının her bir şarkısının aynı zamanda bir sanat eserine dönüştürülerek ölümsüz hale getirilmiş olması. Bal Böceği’nden, Eski Bir Fincan’a, Güle güle Oğlum’dan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ya kadar pek çok eseri, başka sanatçıların zihin dünyasında şekillenen haliyle gözler önüne seriliyor. Pek çok açıdan rengârenk olan bu sergi, bir buçuk yıl üzerinde çalışılarak Müzik Yayım (Edisyon) şirketi Muzikotek ile Barış Manço ailesinin iş birliği ile oluşturuldu. Serginin sanat ürünleri kitaplaştırılarak, daha fazla insana ulaştırılması amaçlandı. 80 sanatçının 80 şarkı sözüyle buluştuğu ”Sözler Barış Manço” sergisi Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu'nda bir seçki halinde sanatseverlerle 1-13 Şubat 2016 tarihleri arasında buluşmayı bekliyor.

Tarih: 1-13 Şubat 2016
Yer: Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu (Beşiktaş Belediyesi Hizmet Binası Giriş Kat)
Adres: Aytar Cad. Başlık Sok. No: 1 Nispetiye/Levent
Tel: 444 44 55




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık