solyanreklam
sagreklam

Sosyal Medyada En Aktif Belediye Başkanı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bu sene 4. kez düzenlenen Dijital Dünyanın ...

Sosyal Medyada En Aktif Belediye Başkanı!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels ve Spikerler Platformu Kırmızı Türk haber tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen “Dijital Dünyanın Enleri” ödülleri, 08 Haziran 2016 Çarşamba günü Akatlar Kültür Merkezi’nde sahiplerini buldu.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise bu sene 4. kez düzenlenen Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri’nde “Yılın Sosyal Medyada En Aktif Belediye Başkanı” ödülünü aldı. Yoğun Programı nedeniyle törene katılamayan Başkan Hazinedar’ın ödülünü kendisi adına Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu Küçükel aldı.



Oyuncu Metin Yıldız ve Model Tuğçe Sarıkaya’nın sunumuyla gerçekleşen gecede, karma defile ve “Yıldızlar Geçidi”nin ardından medya, sanat, siyaset ve iş dünyasından isimlere ödülleri verildi. 

Halka açık oylamalar sonucunda dijital dünyada en çok takip edilen kişilerin ödül aldığı “Dijital Dünyanın Enleri”nde bu sene 40 farklı kategoride ödül verildi. www.dijitaldunyaninenleri.com adlı internet sitesi üzerinden elde edilen oylama sonuçlarına göre ödüller sahiplerini buldu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık