SOKAKTA SATRANÇ VAR!

SOKAKTA SATRANÇ VAR!
  • 14 Eylül 2018, Cuma 0:00

Bakırköy Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Bakırköy İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen “Sokakta Satranç Var!” etkinliği yarın(Cumartesi) 13.00-17.00 arasında Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde(Ataköy 3.Kısım Rio de Janerio Caddesi-Ataköy Polis Merkezi karşısı)  gerçekleşecek.

Satrancın özellikle çocukların zihinsel gelişimine önemli katkısı olduğu için  satranç sporuna olan desteklerini artırarak  vermeye devam edeceklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, sürpriz hediyelerin de verileceği etkinlikte; 7’den 77’ye herkesi satranç oynamaya davet etti.