Seni Unutmayacağız Türkan Saylan'

Prof. Dr. Türkan Saylan isminin verildiği Gündüz Çocuk Bakımevi'nde düzenlenen törenle anı...

Seni Unutmayacağız Türkan Saylan'
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Gündüz Çocuk Bakımevi’nin minik öğrencileri, Türkan Saylan’ı unutmadı.

Hayatını cüzzam hastalığıyla savaşa ve eğitime adamış olan değerli bilim insanı Prof. Dr. Türkan Saylan vefatının 7. Yılında anıldı.

Prof. Dr. Türkan Saylan Gündüz Çocuk Bakımevi’nde gerçekleştirilen törene Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, kreşin minik öğrencileri, veliler ve öğretmenler katıldı.

Başkan Hazinedar’ın Türkan Saylan anısına yaptığı anlamlı konuşmanın ardından miniklerin hazırladığı törene geçildi. Kreşin minik öğrencileri beyaz kostümler giyerek şiirler ve şarkılar söylediler. Tören ardından Başkan Hazinedar ve minikler kreşte hazırlanan Türkan Saylan köşesine çiçek bıraktılar.