solyanreklam
sagreklam

Şehzadeler'de İçme Suyu Depolarının Bakım Onarımları Başladı

MASKİ Genel Müdürlüğü, 1 milyon TL yatırımla Şehzadeler ilçesinde 21 içme suyu deposu ile 2 terfi binasındaki bakım onarım çalışmalarına Belenyenice ve Kalemli mahallelerinden...

Şehzadeler'de İçme Suyu Depolarının Bakım Onarımları Başladı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 19:03

MASKİ Genel Müdürlüğü, 1 milyon TL yatırımla Şehzadeler ilçesinde 21 içme suyu deposu ile 2 terfi binasındaki bakım onarım çalışmalarına Belenyenice ve Kalemli mahallelerinden başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği projeler ile vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu ulaşmasını sağlıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Şehzadeler ilçesinde 21 adet içme suyu deposu ile 2 adet terfi binasında bakım onarım çalışmaları başladı. 1 milyon TL’lik yatırımla Belenyenice ve Kalemli mahallelerinden başlayan çalışmalar tamamlandığında hanelere daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaşacak.
Depolar baştan aşağıya yenileniyor
İçme suyu depolarında manevra odalarından dış cephelere, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alan yenileniyor. Ayrıca, himaye çiti ile çevrilecek olan depolara dışardan müdahale edilmesinin önüne geçiliyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar daha sağlıklı ve güvenli sistemler üzerinden içme suyu tüketecek.
“Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederim”
Benliyenice Mahalle Sakinlerinden Hüseyin Saydam, “Mahallemizin içme suyu deposu çok eskiydi. MASKİ sayesinde depomuzun içi fayans oldu. Dış cephesi boyandı. Etrafı da tel örgü ile çevrilecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bu hizmetinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
“İçme suyu depomuz içiyle dışıyla değişiyor”
Kalemli Mahalle Muhtarı Rüstem Çapar ise, “Öncelikle MASKİ’nin çalışmalarından çok memnun olduğumuzu ifade edeyim. Gece yarısında bile arasak ekipler anında mahallemize gelip, sorunumuzu çözüyor. Şimdi içme suyu depomuzda tadilat çalışmaları da başladı. Depomuz perişan haldeydi. İçme suyu depomuz içiyle dışıyla değişiyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık