ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA DÖKTÜRME PROGRAMI DEVAM EDİYOR!

• 22 Ekim 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimiz için lokma döktürme programını sürdürüyor. Başkan Türkyılmaz, Emirleryenicesi ve Çayönü mahallelerimizde lokma döktürdü. Son zamanlarda artan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimiz için Emirleryenicesi ve Çayönü mahallelerimizde lokma döktüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaşanan terör olaylarını bir kez daha kınadığını vurguladı. Başkan Türkyılmaz, “Son zamanlarda artan terör olaylarında ne yazık ki askerimiz ve polisimiz canlarını yitirdi. Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Artık acılar yaşanmasın. Mudanya Belediyesi olarak şehitlerimizi unutmuyoruz, unutmayacağız. Onların bu vatan uğruna yaptıklarını, fedakarlıklarını asla unutmayacağız. Bu vatan için şehit düşen kahramanlarımızı ve gazilerimizi biz kez daha, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.