solyanreklam
sagreklam

ŞEHİTLERE SAYGI SÜRÜŞÜ ÖNCESİ TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

ŞEHİTLERE SAYGI SÜRÜŞÜ ÖNCESİ TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

ŞEHİTLERE SAYGI SÜRÜŞÜ ÖNCESİ TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 17 Mart 2017, Cuma 0:00

Bu yıl 3.’sü düzenlenecek “Şehitlere Saygı Sürüşü”ne katılmak için hazırlıklarını tamamlayan Mudanya Motosiklet Derneği (MUDMOT) üyeleri Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’yı Çanakkale’de temsil edecekler.

Sürüş öncesinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret eden dernek üyeleri, yaklaşık bin 500 motorcunun katılacağı “Şehitlere Saygı Sürüşü” hakkında başkan Türkyılmaz’a bilgiler verdi. MUDMOT Başkanı Başkanı Erkut Dağlı, 15 motor ve 20 sürücüyle etkinliğe katılacaklarını ve Barış Kenti Mudanya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. Başkan Türkyılmaz’a verdikleri destekten dolayı da teşekkür eden Dağlı ve dernek üyeleri, sürüşte giyecekleri tişörtü de başkan Türkyılmaz’a hediye ettiler.
Gerçekleşen etkinliğin anlam ve öneme dikkat çeken Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, her bir vatandaşın Çanakkale Şehitliği ile Anıtkabir’i ziyaret etmesi gerektiğine vurgu yaptı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnet ve özlemle anan Türkyılmaz, “Bu tür etkinlikler milli değerlerin oluşmasına katkı sağlarken, birlik ve beraberliğimizi de pekiştirecektir” ifadelerini kullandı.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık