solyanreklam
sagreklam

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ MUDANYA’DA BULUŞTU

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ MUDANYA’DA BULUŞTU

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ MUDANYA’DA BULUŞTU
  • 13 Mayıs 2016, Cuma 0:00

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın koordinesinde Mudanya Belediyesi’nin Anneler Günü nedeniyle verdiği kahvaltıda bir araya gelen şehit ve gazi ailelerinin acıları bir kez daha paylaşıldı. Düzenlenen kahvaltıya CHP Bursa Milletvekilleri Prof. Dr. Lale Karabıyık, Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun yanı sıra Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Erkan Altıntaş, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman ile Gazi ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Metin Şenol ve meclis üyeleri katılım sağladı.Kendilerini önemseyerek birlik ve beraberlik adına bir araya gelmelerini sağlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür eden Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol, “Diliyorum ki bu yaşadığımız acıları kimseler bir daha yaşamasın. Ülkemizde ve dünyamızda terör son bulsun” dedi.

“SİZLER BİZİM ONURUMUZSUNUZ”
Kahvaltıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, “Sizler bizin onurumuz, başımızın tacısınız. En ufak bir sıkıntınız dahi olsa bu ülkenin ayıbıdır, bizlerin ayıbıdır” dedi. Şehit ve gazi ailelerinin yüreklerinde acıyı dindirmenin yolu olmadığını da sözlerine ekleyen Karabıyık, “Şehit ve gazi ailelerinin sorunları için mecliste kanun teklifimizi sunduk. Ama bunlar yeterli değil. Bizlerde her zaman sizlerin acılarına ortak olacağız. Her zaman yanınızda olacağız. Bizler bu konuya siyaset üstü yaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
“BİZLERDE SİZİN BİRER EVLADIYIZ”
Anneler günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaşanan acıların bir an önce son bulmasını diledi. Bu ülkenin nasıl kazanıldığının ve nasıl korunduğunun en büyük göstergesinin şehit ve gazi ailelerinin yaşadığı acılar olduğunu da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bizler her koşulda sizlerin yanındayız. Her türlü sıkıntınızda bizlere ulaşabilirsiniz. Bizlerde sizlerin birer evladıyız. Acılarınıza ortak olmak ve yalnız olmadığınızı hissettirmek bizlerin görevidir” ifadelerini kullandı. Düzenlenen kahvaltı sonrasında Türkyılmaz, şehit ve gazi ailelerine günün anısına çeşitli hediyeler verdi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık