solyanreklam
sagreklam

Şehit Mehmet Kürşad Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Mehmet Kürşad Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Mehmet Kürşad Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Adıyaman’da çıkan çatışma sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kürşad Yılmaz için Ergani ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Adıyaman’da çıkan çatışma sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kürşad Yılmaz için Ergani ilçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal, Oya Eronat, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, askeri ve mülki erkân, şehidin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ergani Ulu Camii’nde kılınan cuma namazı ardından şehidin naaşı cenaze aracına konuldu, kortej eşliğinde Ergani Kemertaş Mezarlığına getirildi. Korteje katılanlar teröre lanet sloganları attı.

Kemertaş Mezarlığındaki tören, şehidimizin naaşının katafalka konulmasıyla başladı. Şehidimizin öz geçmişinin okunması ve birlik adına yapılan konuşmanın ardından şehidin ruhuna dua edildi. Kılınan cenaze namazının ardından şehidimizin cenazesi Ergani Kemertaş Mezarlığında toprağa verildi.

Daha sonra İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından şehidimizin oğlu Ekrem Turab Yılmaz’a, Şehitlik Beratı ve Türk Bayrağı takdim edilmesinin ardından tören sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık