solyanreklam
sagreklam

Şehit Ailelerinden Başkan Kocamaz?a Ziyaret

Şehit Ailelerinden Başkan Kocamaz?a Ziyaret

Şehit Ailelerinden Başkan Kocamaz?a Ziyaret
  • 21 Kasım 2017, Salı 0:00

Türkiye Harp Malulü Gaziler, ehit Dul ve Yetimleri Dernei Mersin ubesi yöneticileri ile Mersinli ehitlerin aileleri, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’ ziyaret ederek, ehit ailelerine olan desteklerinden ve hizmetlerinden dolay teekkürlerini iletti.

ehit ailelerini makamnda arlayarak sohbet eden Bakan Kocamaz, ehit ailelerine destek olmann yerel yönetim görevi olmaktan çok insanlk görevi olduunu belirterek, “Keke bu terör olaylar bitse de gençlerimiz heba olmasa. Çok zor, ate dütüü yeri yakyor. Biz yerel yönetim olarak, inandmz deerler olarak, insanlk görevimiz olarak üstümüze düen görevi yapmaya çalyoruz. Ama hiçbir ey giden can geri getirmiyor. Bunun bilincindeyiz. Allah sizlere sabr versin” dedi.

“Verdiimiz hizmetler boynumuzun borcu”

Vatan için can veren kahraman ehitlerin ailelerine desteklerini hiç bir zaman esirgemeyeceklerinin altn çizen Bakan Kocamaz, “Mukadderat diyoruz. Allah’tan gelen bir kadere inancmz var. O da olmasa bu iin içinden çkma ansmz hiç yok. Her ehit haberi aldmzda söyleyecek söz de bulamyoruz.  ehitlerin hepsi bu memleketin çocuu. ehit olanlar hepimizin ehidi. Acy bizden daha çok aileler yayor. Allah sabr versin. Ama hep birlikte birbirimize sahip çkacaz. Dayanma içerisine gireceiz. Üzüntüler paylaldkça azalr. Sevinçler paylaldkça çoalr. Bize düen ne varsa bundan sonra da yapmaya hazrz. Biz bunu bir insanlk görevi olarak görüyoruz” eklinde konutu.

Nazik ziyaretleri için ehit ailelerine teekkür eden Bakan Kocamaz, “Gönül hiçbir vatan evladmzn gencecik yata kara topran barna dümesine raz olmasa da verdiimiz hizmetlerin bizim boynumuzun borcu olduunun bilinmesini istiyorum. Tekrar tüm ehitlerimize Cenab- Allah'tan rahmet, sizlere ve tüm ehit ailelerine sabrlar diliyorum” ifadelerini kulland.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n ilk günden itibaren yanlarnda olduunu belirten ehit aileleri, kendilerinden desteini esirgemeyen Bakan Kocamaz ve ekibine teekkür etti.

ehit aileleri ile birlikte Bakan Kocamaz’ ziyarete gelen Türkiye Harp Malulü Gazileri ehit Dul Yetimleri Dernei Mersin ube Bakan Cengiz Sevinç ise, “Göstermi olduunuz ilgi ve alaka için teekkür ederiz. Mevlitlerimizde, sene-i devriyelerimizde ve bütün etkinliklerimizde youn temponuza ramen yanmzdasnz. Biz de ehit ailelerimizle birlikte alakanzdan dolay size teekkür ziyareti gerçekletirmek istedik. ehit ailelerimiz ve gazilerimiz adna, size ve ekibinize çok teekkür ediyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık