solyanreklam
sagreklam

ŞEHİR VE DÜŞÜNCE'NİN 12. SAYISI ÇIKTI!

Şehre ve şehirle ilgili her şeye dair düşünce üreten “Şehir ve Düşünce” dergisinin 12. sayısı yayımlandı....

ŞEHİR VE DÜŞÜNCE'NİN 12. SAYISI ÇIKTI!
  • 16 Temmuz 2018, Pazartesi 12:05


Şehre ve şehirle ilgili her şeye dair düşünce üreten “Şehir ve Düşünce” dergisinin 12. sayısı yayımlandı.

 

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi tarafından hazırlanan Türkiye'nin ilk  "Şehir ve Düşünce Dergisi"nin 12. sayısı okurla buluştu. Şehre dair kalıcı düşünceler ve çözümler üretmek amacıyla hayata geçirilen Şehir Düşünce Merkezi’nin aynı adla yayımladığı derginin son sayısında "Şehir ve Muaşeret" ilişkisi tüm yönleriyle ele alınıyor.

 

4 ayda bir yayımlanan "Şehir ve Düşünce Dergisi"nin 12. sayısında, Türkiye'nin önde gelen akademisyenleri ve yazarları, şehir ve muâşeret üzerine düşüncelerini kaleme aldılar. Toplum içinde huzurlu yaşama sahip olmak için şehirle ve şehir insanıyla iyi ilişkiler içerisinde olmanın, şehrin başlıca kurallarından olduğu fikriyle hazırlanan sayıda, şehir insanının daha verimli ve güzel ilişkiler kurmasına ve bu ilişkilerin varlığını sürdürebileceği şehirlerin mümkün kılınmasına yönelik yazılar yer alıyor.

 

Tamamı kuşe kâğıda basılı, 12. sayı; Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi, Esenler Belediyesi Hizmet Binası, Belediye Ek Hizmet Binaları, Esenler Belediyesi Gençlik ve Bilgi Evleri (ESGEV) ve kütüphanelerden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.


Dergiye elektronik ortamdan ulaşmak için;

http://www.sehirdusunce.com/dergiler.html

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık