solyanreklam
sagreklam

SARGIN, SOSYAL MEDYA’DAN GELEN ÇAY DAVETLERİNİ GERİ ÇEVİRMİYOR

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, kendisini sosyal medya hesaplarından çaya davet eden hemşerilerinin evine konuk oluyor. Sargın’a ziyaretlerinde Eşi Hacer Sargın da eşlik ediyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, hemşerilerinin sosyal medya hesaplarından yaptığı çay davetlerine de katılıyor. Her gün makamında vatandaşlarla görüşen Başkan Sargın, belediye dışında gerçekleştirdiği esnaf, oda, halk pazarı ve mahalle gezileri […] The post SARGIN, SOSYAL MEDYA’DAN GELEN ÇAY DAVETLERİNİ GERİ ÇEVİRMİYOR appeared first on İznik Belediyesi.

SARGIN, SOSYAL MEDYA’DAN GELEN ÇAY DAVETLERİNİ GERİ ÇEVİRMİYOR
  • 21 Eylül 2018, Cuma 10:08

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, kendisini sosyal medya hesaplarından çaya davet eden hemşerilerinin evine konuk oluyor. Sargın’a ziyaretlerinde Eşi Hacer Sargın da eşlik ediyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, hemşerilerinin sosyal medya hesaplarından yaptığı çay davetlerine de katılıyor. Her gün makamında vatandaşlarla görüşen Başkan Sargın, belediye dışında gerçekleştirdiği esnaf, oda, halk pazarı ve mahalle gezileri ile de hemşerilerinin istek ve diklerine kulak veriyor. Başkan Sargın, kendisinin sosyal medya hesaplarından çaya davet eden hemşerilerinin evlerine de konuk oluyor. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ziyaret turlarına Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde ikamet eden Yılmaz ailesi ve Eşrefzade Mahallesi’nde ikamet eden Oğur ailelerinin davetlerine konuk olarak başladı. Her iki ziyarette ailelerle çay içip sohbet eden Sargın, hal hatır sordu, talepleri dinledi.

“Hemşeri hukukumuz güçleniyor”

Tanışıklık hukukunu güçlendirirken yeni gönüller de kazanmaya çalıştıklarını belirten Sargın, şöyle konuştu; “Hemşeri hukukunun güçlenmesi için çabalıyoruz. İyi günlerinde kötü günlerinde hep onlarla beraber oluyoruz. Sosyal Medya üzerinden vatandaşlarımızın çay davetlerini geri çevirmeyerek, onlarla bir araya geliyoruz. Her şey geliyor geçiyor, önemli olan güzel hatıra bırakabilmek. Bütün temaslarımızda hemşerilerimizde kurduğumuz diyalogda hep buna dikkat ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren Yılmaz ve Oğur aileleleri açıklamalarında “Belediye Başkanımız sürekli halkın içinde ve esnaf ziyaretlerinde görüyoruz. Bizlerde sosyal medyadan kendisine çay davetinde bulunduk. Kısa bir süre sonra gelen telefon ile başkanımızın geleceği bildirildi. Bu bizi çok mutlu etti. Kendisine ve eşine ziyaretleri dolayısıyla çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz” dediler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık