solyanreklam
sagreklam

Şanlı Zaferin 96'nci yılı...

İstiklal mücadelemizin en önemli zaferlerinden, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 96'inci yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Bahçelievler'de de törenle kutlandı. Hükümet Konağı Meydanında gerçekleşen törene Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Garnizon Komutanı İlhan Başer, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri,...

Şanlı Zaferin 96'nci yılı...
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Şanlı Zaferin 96'nci yılı...

 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN…

 

İstiklal mücadelemizin en önemli zaferlerinden, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 96'inci yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Bahçelievler’de de törenle kutlandı. Hükümet Konağı Meydanında gerçekleşen törene Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Garnizon Komutanı İlhan Başer, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Saat 09:00’da Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan'ın Hükümet Konağı Meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk bırakmasıyla başlayan tören, Garnizon Komutanı Abay İlhan Başer ve Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun da çelenklerini sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programının devamı Kaymakamlık makamında, Kaymakam İlker Arıkan tarafından beraberinde Garnizon Komutanı İlhan Başer ve Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.           

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık