Bağcılar Ailesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96’ıncı yıldönümü, Bağcılar Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplumun her kesiminden vatandaşın katılımıyla düzenlenen törenle kutlandı. Törende ilçe protokolü Atatürk anıtına çelenk bıraktı....

Bağcılar Ailesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 13:57

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ıncı yıldönümü münasebetiyle Bağcılar’da kutlama programı düzenlendi. Bağcılar Meydanı’nda saat 09.30’da başlayan törene Bağcılar İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Ak Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar İlçesi Garnizon temsilcisi 47. Motorlu Piyade Alayı Binbaşı Hacı Murat Salt, ilçe sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İlk önce kurum ve kuruluşlar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Çelenk sunumunun ardından tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Bağcılar Meydanı’nda sona eren kutlamalara Bağcılar Kaymakamlığı’nda devam edildi. Kaymakamlık makamında tebriklerin kabul edilmesiyle kutlamalar sona erdi.

“Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum”

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yayınladığı mesajda “Milletimizin tarih sayfasına adını altın harflerle yazdırdığı 30 ağustos zafer bayramınızı kutlar, tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.