SAMANDAĞ-DEFNE-ANTAKYA İLÇELER ARASI TOPLU TAŞIMA PROJESİ FAALİYETE GİRİYOR

• 18 Ekim 2018, Perşembe 0:00

SAMANDAĞ-DEFNE-ANTAKYA İLÇELER ARASI TOPLU TAŞIMA PROJESİ FAALİYETE GİRİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin ulaşım alanında yenilikler yaparak, güvenli ve konforlu taşımacılık projelerini hayata geçiriyor.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığınca Hatay ili genelinde yürütülen toplu taşıma rehabilitasyon çalışmaları kapsamında ulaşımda toplu taşımacılık sisteminde yenilikler yapılıyor.

Samandağ-Defne- Antakya ilçeler arası toplu taşıma araçlarının dönüşümü adına yapılan proje çalışması, HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürü Süleyman Barış Süner’inde katıldığı toplantının ardından hayata geçiriliyor.

Başlangıç adımı olarak HBB tarafından projelendirilen, Samandağ-Antakya ilçeleri arasında toplu taşıma faaliyetinde bulunan 10 farklı toplu taşıma kooperatifi için hazırlanan dönüşüm projesi bölge esnafının da desteği alınarak, hizmete başlıyor

Samandağ-Defne-Antakya ilçeler arası çalışan araçların dönüşüm sürecinin bir an önce tamamlanması ile vatandaşlara çağdaş, kaliteli ve konforlu toplu taşımacılık hizmeti verilmeye başlanacak.