solyanreklam
sagreklam

Sakarya’nın vitrini yenileniyor

Sakarya’nın vitrini yenileniyor

Sakarya’nın vitrini yenileniyor
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 0:00

Sakarya’nın vitrini yenileniyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin buluşma noktası olan Demokrasi Meydanı’nda yenileme çalışmalarının başladığını duyurdu. Toçoğlu, “Yeşil alanları, oturma alanları, aydınlatması ve Akıllı Şehir Uygulamaları ile örnek bir meydanı şehrimize kazandıracağız. İnşallah Sakarya’nın vitrini olacak Türkiye’ye örnek bir çalışma şehrimizde hayat bulacak. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Büyükşehir demek; nefes, doğa, insan demek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşecek olan yenileme çalışmalarının başladığını duyurdu. 1. Etap yenileme çalışmalarının kısa süre önce ihalesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Toçoğlu, meydanın sahip olacağı Akıllı Şehir Uygulamaları ve bol yeşil alanları ile Türkiye’ye örnek bir proje olacağını da açıklamalarına ekledi.

Çalışmalar başladı
Başkan Zeki Toçoğlu, “Demokrasi Meydanımız için yenileme çalışmaları gerçekleştireceğimizi duyurarak vatandaşlarımızın ve STK’larımızın görüşlerini aldık, projemizi hazırladık. Projemizin 1. Etap ihalesini de kısa süre önce gerçekleştirdik. Şimdi ise çalışmalara başladık. Şehrin önemli buluşma alanlarından olan ve şehrin simgesi haline gelen meydanımızı en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu güzel çalışmamızın Sakaryalılara hayırlı olmasını diliyorum” diye belirtti.

Yeşil alanlar artacak
Başkan Toçoğlu, 1. etap kapsamında yapılacak çalışmalara da açıklamalarında yer verdi. Toçoğlu, “Daha öncede ifade ettiğimiz gibi projemizin içerisinde Akıllı Şehir Uygulamaları bulunacak. Ayrıca yeşil alanları da arttıracağız. Meydandaki kot farkı da ortadan kalkacak. Aydınlatma, oturma alanları, kafe, sosyal alanlar yine projemizin içerisinde yer alacak. Katlı Pazar Yeri önündeki yapıyı da kaldıracağız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Büyükşehir demek; nefes, doğa, insan demek. İnşallah hemşehrilerimizin keyifli vakitler geçirdiği, şehrimizin vitrini olacak bu özel çalışmamız Türkiye’ye örnek olacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık