Sakarya Müftülüğü Taraklı İlçe Koordinatörlüğü Yönetim Üyelerinden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sakarya Taraklı Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğü Başkanı Enes Gürel ile yönetim üyeleri İlyas Güven ve Höccet Karanfil’i makamında ağırladı.

• 07 Ağustos 2018, Salı 0:00

Gerçekleşen ziyarette Sakarya Taraklı Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğü Başkanı Enes Gürel, misafirperverliğinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sunarak yöresel hediyeler takdim etti. Başkan Hasan Can ise nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.