Kalpten Işıkol Derneği Başkan Yardımcısı Yeliz Sivri’den Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kalpten Işıkol Derneği Başkan Yardımcısı Yeliz Sivri, Kurucu Üye İlknur Yavuz ve Gönüllü Üye Perihan Sapmaz’ı makamında ağırladı.

• 07 Ağustos 2018, Salı 0:00

Gerçekleşen ziyarette, Dernek üyeleri Başkan Hasan Can’a, ilçedeki tüm dernek ve vakıflara olduğu gibi kendi derneklerine de yaptığı katkılardan ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundular. Başkan Hasan Can da nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Şenocak da bulundu.