solyanreklam
sagreklam

Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı!

Beşiktaş Belediyesi Sağlıklı Yaşam Merkezi Cihannuma Mahallesi’nde açıldı.

Sağlıklı Yaşam Merkezi Açıldı!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Sağlıklı Yaşam Merkezi, 14 Haziran 2016 Salı günü Cihannuma Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış töreniyle açıldı. Açılışa Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Beşiktaş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde tıbbi obezite tedavisi yapılacak. Bir spor salonunun da yer aldığı merkezimizde doktor, hemşire, diyetisyen ve spor eğitmeni görev yapacak. Doktorumuz vatandaşlarımızın muayenelerini yapacak, tetkiklerini isteyecek ve gerekirse tedavisini düzenleyecek. Doktordan sonra diyetisyenimiz de vücut analizlerine bakarak kişinin beslenme alışkanlıklarını sorgulayacak ve diyetini düzenleyecek. Son aşamada spor yapması uygun görülen vatandaşlarımız spor eğitmenimizin belirlediği program doğrultusunda salonumuzda sporlarını yapacaklar.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar açılış töreninde yaptığı konuşmasında “Beşiktaşlı sakinlerimize hizmet verecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Beşiktaş Belediyesi olarak, yaptığımız projelerde sosyal belediyecilik kavramını ön plana çıkarıyoruz. Beşiktaş ilçesindeki vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine çok daha kolay ulaşmasını ve hizmetlerden en üst derecede faydalanmasını amaçlıyoruz. Doktor, hemşire, diyetisyen ve spor eğitmeninin görev alacağı merkezimiz, Beşiktaşımıza hayırlı olsun” dedi.

Sağlıklı Yaşam Merkezi

Adres: Cihannuma Mah. Bostancı Veli Sok. 5/A
Tel: 0212 258 24 16



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık