solyanreklam
sagreklam

SABAH TEMİZ BİR İLÇEYE UYANMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR

SABAH TEMİZ BİR İLÇEYE UYANMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR İznik Belediyesi Temizlik İşleri Personeli geceden çalışmalara başlayarak sabaha temiz bir İznik hazırlıyorlar. Belediye Başkanı Osman Sargın da yoğun tempoda çalışan mesai arkadaşlarını görevleri başında ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. İznik’te özellikle halk pazarı günleri sergilerden arta kalan çöp yoğunluğunu temizleyerek, geceden sabaha temiz bir İznik bırakmak için […] The post SABAH TEMİZ BİR İLÇEYE UYANMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR appeared first on İznik Belediyesi.

SABAH TEMİZ BİR İLÇEYE UYANMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 10:46

SABAH TEMİZ BİR İLÇEYE UYANMAK İÇİN ÇALIŞIYORLAR

İznik Belediyesi Temizlik İşleri Personeli geceden çalışmalara başlayarak sabaha temiz bir İznik hazırlıyorlar. Belediye Başkanı Osman Sargın da yoğun tempoda çalışan mesai arkadaşlarını görevleri başında ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

İznik’te özellikle halk pazarı günleri sergilerden arta kalan çöp yoğunluğunu temizleyerek, geceden sabaha temiz bir İznik bırakmak için çalışan İznik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın görevleri başında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Sargın mesai arkadaşlarına kolaylıklar dileyerek, baklava ikramında bulundu.

SARGIN “SİZLER KARANLIK GECELERİN KAHRAMANLARISINIZ”

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Osman Sargın “Değerli mesai arkadaşlarım öncelikle sizlere kolaylıklar diliyorum. İlçemizde bildiğiniz gibi özellikle belirli günlerde, halk pazarı günlerinde oluşan çöp yoğunluğunu temizleyerek, hemşerilerimizin temiz bir sabaha uyanmalarını sağlıyorsunuz. Açıkçası karanlık gecelerin temizlik kahramanlarısınız. Sizleri ilçemize vermiş olduğunuz bu değerli katkılarınız, emekleriniz için kutluyorum. Sizlere kolaylıklar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık