“REDDAY” Topluma Katkı Günü!

Beşiktaş Belediyesi ve Keller Williams Türkiye, Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir ...

“REDDAY” Topluma Katkı Günü!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

“REDDAY” Topluma Katkı Günü Etkinliği

Keller Williams çalışanları her yıl Mayıs ayının ikinci Perşembe günü sosyal sorumluluk projelerine katılıyor. “REDDAY”; yani “Topluma Katkı Günü”nde yaşadıkları topluma katkıda bulunmak için kendi bölgelerinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyorlar.

Keller Williams Türkiye çalışanlarının eş zamanlı gerçekleştirdikleri etkinliklerde; Keller Williams Platin çalışanları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Dilek Sabancı Engelliler Parkı’nda, Beşiktaş Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi üyeleriyle bir araya geldiler. Keller Williams çalışanları ile Engelli Koordinasyon Merkezi üyeleri birlikte önlük boyadılar, çiçek ektiler ve basketbol oynadılar. Ayrıca Beşiktaş Belediyesi tarafından Keller Williams çalışanlarına kısa bir işaret dili eğitimi de verildi.

Tarih: 12 Mayıs 2016 Perşembe
Saat: 09.00 - 14.00