solyanreklam
sagreklam

Ramazan Beşiktaş'ta Güzel!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş'ın pek çok noktasında sokak iftarları ve Ramazan etkinlikler...

Ramazan Beşiktaş'ta Güzel!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş'ın pek çok noktasında sokak iftarları ve Ramazan ayı etkinlikleriyle eski İstanbul ramazanlarını yeniden canlandırıyor.

Beşiktaş Belediyesi Ramazan’a Hazır!
Beşiktaş Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında ilçenin çok sayıda noktasında gerçekleştireceği iftar ve ramazan etkinlikleri hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş Belediyesi her gün Ortaköy Meydanı’nda 1000, Barbaros Meydanı’nda 5000, Abbasağa Parkı’nda 600 ve Uğur Mumcu Parkı’nda 300’e yakın vatandaşa iftar verecek.

Barbaros Meydanı'nda İftar Çadırı…
Barbaros Meydanı'nda vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için özel bir çadır kuruluyor. Ramazan çadırında, iftarın ardından fasıl dinletisi ve çeşitli sohbetlerin gerçekleşeceği Ramazan programı başlayacak.

Barbaros Meydanı’ndaki iftar çadırında ayrıca her gün canlı tasavvuf müziği dinletisi de sunulacak.

Ortaköy'de Boğaz'a Karşı İftar!
Ortaköy Meydanı'nda ise kurulan masalarda vatandaşlar muhteşem boğaz manzarası eşliğinde iftar yapabilecekler. İftar sonrasında ise meydanda kurulan sahnede çeşitli Ramazan eğlenceleri de Beşiktaşlıları bekliyor olacak.

Ramazan Ayı boyunca Abbasağa ve Uğur Mumcu parklarında her gün iftar verilecek...
Beşiktaş Belediyesinin hazırladığı diğer iftar noktaları ise Abbasağa ve Uğur Mumcu Parkı… Ramazan ayı boyunca bu iki parkın içinde kurulan masalarda iftar verilecek.

Evlerine yetişemeyenlere "Çorba Çeşmeleri"

Zincirlikuyu Metrobüs çıkışı, Levent Metro çıkışı ve Barbaros Meydanı gibi yoğun ulaşım noktalarına kurulan "Çorba Çeşmeleri" , evlerine yetişemeyen vatandaşlara kolaylık sağlayacak.  

Mahallelerde Sokak İftarları...
Beşiktaş sakinleri Ramazan ayı boyunca sokak iftarlarında bir araya geliyor. Beşiktaş Belediyesi, sırayla Beşiktaş'ın her mahallesinde sokak iftarı düzenliyor. Meydanlarda kurulan iftar sofraları haricinde semtin her noktasında vatandaşlarımız sokak iftarlarıyla bir araya geliyor. Mahallelerde yapılacak iftarlarda ayrıca Yalçın Özden, Fatih Mühürdar, Nokta ve Epizot tiyatroları ve Süha Uygur gibi isimler unutulmaya yüz tutmuş ramazan eğlenceleri ile mahalle sakinlerinin karşısına çıkacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık