solyanreklam
sagreklam

Projeler Hayata Geçiyor, Mahalleler Büyükşehirle Gelişiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde hayata geçirilen projeler, belde belediyesinden ya da köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimleri...

Projeler Hayata Geçiyor, Mahalleler Büyükşehirle Gelişiyor
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 16:49
02.08.2018 13:49

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde hayata geçirilen projeler, belde belediyesinden ya da köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin makus talihini değiştirdi. İçme suyundan kanalizasyona, yolların asfaltlanmasından toplu ulaşıma; on yılların sorunları ortadan kaldırıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri de, bu noktada yapılan hizmetlerin yerinde incelenmesi, muhtar ve vatandaş gözüyle talep edilen yeni önerilerin ilgili birimlere aktarılması amacıyla mahalle ziyaretlerine Turgutlu ilçesi ile devam etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri Turgutlu ilçesinde Avşar, Baktırlı, Çepnidere ve Karaoluk Mahallelerini ziyaret etti. Muhtarlıklar Dairesi Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak’ın da yer aldığı programda; Avşar Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaman, Baktırlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Okur, Çepnidere Mahalle Muhtarı Tayfun Girgin, Karaoluk Mahalle Muhtarı Mustafa Görgülü ve mahalle sakinleri ile görüşüldü. Görüşmelerin ana konusu geçmişten gelen ve artık çözülemez denilen sorunların 4 buçuk yıl gibi kısa bir sürede ortadan kaldırılması oldu. Muhtarlar, belde belediyelerinden ya da köylerden mahallelere dönüşen yerleşim birimlerinin temel problemleri olan içme suyu, kanalizasyon, içme suyu arıtmaları, yol ve kilit parke ihtiyaçları, toplu ulaşım hizmetleri, duraklar, asfalt hizmeti, tarımsal üretim destekleri, park bahçe ve peyzaj düzenlemeleri gibi saymakla bitirilemeyecek hizmetleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yatırımları ile sorun olmaktan çıktığını ve vatandaşların temel belediyecilik taleplerinin yerine getirildiğini dile getirdi. Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam edeceği belirtildi.   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık