solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor’a Amerikalı Pivot

Yeni sezonda Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Amerikalı pivot Devin Searcy’i kadrosuna kazandırdı.29 ya...

Manisa Büyükşehir Belediyespor’a Amerikalı Pivot
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 21:14
01.08.2018 18:14

Yeni sezonda Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Amerikalı pivot Devin Searcy’i kadrosuna kazandırdı.29 yaşındaki tecrübeli pivot son olarak Kıbrıs Rum Kesimi 1. Lig takımlarından Petrolina AEK Larnaca Takımının başarısı için ter döktü. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan, “Amerikalı pivot, teknik ekibimizin yakından takip ettiği ve kadromuza kazandırılmasını istediği bir oyuncuydu. Uzun uğraşlar sonrasında Devin Searcy’i takımımıza kazandırdık. Bu transfer camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

2018-2019 sezonunda Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele verecek olan potadaki temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor’da dış transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlılar son olarak Amerikalı 2.08 boyundaki dev pivot Devın Searcy’i renklerine bağladı. Dayton Koleji mezunu olan ve kariyerinde Japonya, Almanya, Fransa ve Kıbrıs liglerinde oynayan Amerikalı pivot Devin Searcy son 2 yılında Almanya’da kariyerine devam ederken, geçtiğimiz sezon ise Kıbrıs Rum Kesimi 1. Lig takımlarından  Petrolina AEK Larnaca Takımının formasını giydi.
Çaylan, “ Tecrübesiyle Takıma Olumlu Katkılar Sağlayacaktır”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çaylan, Devin Searcy’i renklerine bağlayarak tecrübeli bir ismi kadrolarına kazandırdıklarını söyleyerek, “ Teknik ekibimizin yakından takip ettiği ve kadromuza mutlaka kazandırılmasını istediği bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Devin Searcy kariyerinde önemli takımların formasını terletmiş bir isim. İnşallah tecrübesiyle ve kalitesiyle takımımıza önemli katkılar sağlayacaktır. Bu transfer takımımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz diğer oyuncularımızla da en kısa sürede anlaşmaya varıp sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık