POTANIN PERİLERİNDEN BAŞKAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

• 14 Ağustos 2015, Cuma 0:00

2015-2016 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’inde mücadele edecek olan Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı, Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonu öncesinde Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz ile makamında bir araya geldi. Ziyarete Dinç Spor Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenör Fahri Güler ile Basketbol Şube Sorumlusu Arzu Gürsel’in yanı sıra A Takım oyuncuları ve dış transferler de katılım sağladı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim’ anlayışıyla, Mudanya Belediyesi olarak ben de, göreve geldiğimiz günden bu güne Mudanyamızı temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla yönetmenin gururunu yaşarken, bu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Mudanyamızın adını tarih, kültür ve turizm değerlerinin yanı sıra spora ve sporcuya verdiği değerle de tüm Türkiye ve dünyaya duyurmak istiyoruz. Bu anlayışla, bu güne kadar çok önemli başarılara imza atan Kadın Basketbol Takımımızın, 2015-2016 sezonunda da bu başarısına başarı katacağına inanıyorum. Yeni sezonda kadın basketbol takımımızın başarılarıyla, herkesin heyecan ve gurur duyacak” dedi. Yeni sezon öncesinde umutlu konuşan Baş Antrenör Fahri Güler, "Kadın basketbolunda büyük bir potansiyele sahip takımımızın yeni sezonda büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Sahadaki mücadelesi ve duruşuyla Mudanya halkının gurur duyacağı bir takımla yeni sezona hazırız” diye konuştu.