solyanreklam
sagreklam

?Polis Ülkemizin Huzurunu Sağlamadaki En Önemli Unsurdur?

?Polis Ülkemizin Huzurunu Sağlamadaki En Önemli Unsurdur?

?Polis Ülkemizin Huzurunu Sağlamadaki En Önemli Unsurdur?
  • 09 Nisan 2018, Pazartesi 0:00

ehit aileleri, gazi ve gazi yaknlar, Türk Polis Tekilatnn kuruluunun 173. Yldönümü dolaysyla Mersin Büyükehir Belediyesi ve Mersin Emniyet Müdürlüü’nün ortaklaa düzenledii yemek programnda bir araya geldi.

Kongre ve Sergi Saray Çok Amaçl Salon’da düzenlene yemee Mersin Valisi Ali hsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutan Tuamiral Önder Gürbüz, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Mersin l Jandarma Komutan Yusuf Ziyaeddin Cavlak, AK Parti Mersin Milletvekili Hac Özkan, sivil toplum kurulularnn temsilcileri ile ehit ve gazi aileleri katld.

Bakan Kocamaz, düzenlenen yemek öncesinde ehit aileleri, gazi ve gazi yaknlar ile tek tek selamlaarak, sohbet etti.

Her yl 1-10 Nisan tarihleri arasnda kutlanan Türk Polis Tekilat’nn Kurulu Yldönümünde bir konuma yapan Mersin büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, “Polis Tekilatmzn 173. Kurulu yldönümü münasebetiyle tertip edilen kentimizdeki ehit ve gazi ailelerini bir araya getiren böyle bir toplantya hepiniz ho geldiniz, eref verdiniz. Polis ülkemizin huzur ve güvenliini salamada en önemli unsur. Askerimiz darda kendini hedef alan saldrlara kar gösünü siper ederken polis tekilatmz da ülkemiz içerisindeki asayii temin etmek için gece gündüz demeden bizlerin rahatn temin etmek için gayret gösteriyor. Tabi ki bu kutsal görevleri yaparken hem askerimiz hem de polisimiz zaman zaman ehitler de veriyor. Ben bu vesile ile bütün ehitlerimizi rahmetle, minnetle, ükranla anyorum. Bütün gazilerimize de salklar diliyorum. Allah birlik ve beraberliimizi bozdurtmasn diyorum. Sizlerle bir kez daha beraber olmaktan çok büyük bir mutluluk duyduumu belirtiyor, hepinize sayglar sevgiler sunuyorum”  dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık