solyanreklam
sagreklam

Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yıldız Mersin Türkiye'nin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yıldız Mersin Türkiye'nin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yıldız Mersin Türkiye'nin Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
  • 30 Nisan 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Valilii himayesinde, Mersin Büyükehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu i birlii ile gerçekletirilecek olan ‘Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yldz Mersin Türkiye’nin tantm toplants gerçekletirildi.

Kongre ve Sergi Saray’nda gerçekletirilen tantm toplantsna Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n yan sra, Vali Yardmcs Mahmut Halal, Erdemli Kaymakam Avni Kula, Türkiye Voleybol Federasyonu Bakan Vekili Alper Sedat Aslanda, FVB Teknik Delegesi Roberto Reggiani, sporcular ve basn mensuplar katld.

2-6 Mays tarihlerinde Erdemli ilçesi Kzkalesi plajnda gerçekletirilecek voleybol müsabakasnn tantm toplants Mersin Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri ube Müdürü Vedat Yüksel’in organizasyonla ilgili gerçekletirdii sunum ile balad.

Bakan Kocamaz: “Mersin’in ad olumlu anlacak”

Sunum sonras konuan Bakan Kocamaz, Mersin olarak son yllarda pek çok uluslararas turnuvaya ev sahiplii yaptklarn, kentin marka etiketine yeni deerler eklediklerini ve spor alannda markalatrdklarn belirtti. Bakan Kocamaz, “Mersin için yeni bir hamle oluturacak bu turnuvada güzelliklerle karlaacamz ümit ediyoruz. Biz Mersin’i her konuda dikkat çeken bir kent haline getirme gayretindeyiz. Marka ehir yolunda ilerleyen Mersin sporda da marka haline gelsin istiyoruz. Uluslararas Mersin Maratonu, Tour Of Mersin, Avrupa Atletizm ampiyonas gibi birçok aktivite artk Mersin’de gerçekletiriliyor. Bir kenti gündeme tamak çok zor oluyor. Olumsuz olaylara basn daha fazla odaklanyor. Artk biz inanyoruz ki bu aktivitelerle Mersin’in ad hep olumlu anlacak” dedi.

Aslanda: “Çok üst düzeyde i birlii ile çok güzel bir organizasyon hazrlk aamasn gerçekletirdik”

 Türkiye Voleybol Federasyonu olarak plaj voleybolunun en üst organizasyonunu Mersin’de gerçekletirmekten dolay büyük bir mutluluk duyduklarn ifade ederek sözlerine balayan Türkiye Voleybol Federasyonu Bakan Vekili Alper Sedat Aslanda, “Geçmi yllarda da Mersin’de bu plaj voleybolu organizasyonuna ev sahiplii yapt ve biz bu turnuvalarda gördük ki Mersin, potansiyel olarak çok üst düzey organizasyonlarn gerçekletirilebilecei bir ehir. Bu nedenle plaj voleybolunun en büyüü olan Plaj Voleybol Dünya Turu 3 Yldz Dünya ampiyonasn için Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Burhanettin Kocamaz’la görümelere baladk. Ve bandan itibaren verdikleri destekle bu ie baladk. Geldiimiz noktada çok üst düzeyde i birlii ile çok güzel bir organizasyon hazrlk aamasn gerçekletirdik. Bu süreçte emei geçen Büyükehir Belediyesi’nin her düzeydeki çalanna teekkür ediyorum. Mersin Büyükehir Belediyesi’nin voleybol dnda da çok önemli organizasyonlara ev sahiplii yaptn biliyoruz. Bu nedenle sayn bakanmzn spora dönük uzun vadeli katklarnn ve yatrmlarnn boa gitmeyeceini biliyor ve kendisine Türk sporu adna teekkür ediyoruz” ifadelerini kulland.

Dünya çapnda büyük bir organizasyona katlmaktan dolay duyduu mutluluu dile getirerek konumasna balayan FVB Teknik Delegesi Roberto Reggiani, “Burada 3 yldzl dünya voleybol ampiyonasnda olmaktan çok mutluyum. Çok iyi bir organizasyon olduunu imdiden söyleyebilirim. Bu 5 gün sürecek organizasyonda mücadele edecek sporculara baarlar diliyorum” eklinde konutu.

Dünyann en önemli Plaj Voleybolu organizasyonlarndan biri olan Plaj Voleybolu Dünya Turu’nun 3 Yldzl Mersin Etabna 38 ülkeden sporcular katlacak. Erkeklerde 56, bayanlarda 46 olmak üzere toplam 102 takm ve 204 sporcunun Kz Kalesi’nde baar için ter dökecei organizasyona katlm göstermek isteyen vatandalar için Forum AVM önünden ring seferleri düzenlenecek.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık