Pet Hayvanları Bakımı Kursu Başlıyor!

Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği Pet Hayvanları Bakımı Kursu 24 Mart'ta başlıyor.

Pet Hayvanları Bakımı Kursu Başlıyor!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Son Başvuru Tarihi 22 Mart 2016
Beşiktaş Belediyesi, Pet Hayvanları Bakımı Kursu açıyor. Eğitimli kedi ve köpek bakıcısı olmak isteyenler için ayrıcalıklı bir fırsat olacak kurs için başvurular 22 Mart’ta sona eriyor.

64 Saat Ücretsiz Eğitim
Pet Hayvanları Bakımı; hayvan Bakıcılığı, barınaklar kurma, ev ve süs hayvanları besleme ve hastalıkları, bunlardan korunma tedbirleri, hijyen kuralları bilgi ve becerisinin kazandırıldığı bir eğitim programıdır. 64 saat ücretsiz olarak verilecek olan eğitim ile minik dostlarımızın hayatını kolaylaştırabilirsiniz.

Pet Hayvanları Bakımı Kursu 24 Mart’ta başlıyor!
Pet Hayvanları Bakımı Eğitimi, kedi - köpek bakımı, kedi - köpek besleme ve temel itaat eğitimi gibi ana konulardan oluşuyor. Kursiyerler, kazandıkları yeterlilikler doğrultusunda, tarımsal işletmeler, hayvan barınakları, kendine ait işletmeler vb. yerlerde çalışabilir, kendi hayvanlarının bakımını doğru bir şekilde gerçekleştirebilirler.

Eğitimler;
Perşembe günleri, 17.00 – 21.00 saatleri arasında Akatlar Kültür Merkezi,
Cumartesi günler, 10.00 – 18.00 saatleri arasında Beşiktaş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Uygulama Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Online Başvuru İçin Tıklayınız.

Kurs Kontenjanı: 20 kişi
Kurs Tarihi: 24 Mart 2016 - 28 Nisan 2016

Modüler Program İçin Tıklayınız.