solyanreklam
sagreklam

PEDALLAR DOSTLUK VE BARIŞ İÇİN ÇEVRİLDİ

PEDALLAR DOSTLUK VE BARIŞ İÇİN ÇEVRİLDİ

PEDALLAR DOSTLUK VE BARIŞ İÇİN ÇEVRİLDİ
  • 26 Eylül 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya ve Nilüfer Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 8’incisi düzenlenen Tophane’den Mudanya’ya Bisiklet Turu dostluk ve barış temasıyla gerçekleştirildi. Tophane Saltanat Kapısı’ndan yerli ve yabancı yüzlerce bisikletçinin katıldığı etkinlik Mudanya Mütareke Meydanı’nda son buldu.

Dünya Otomobilsiz Günü etkinlikleri kapsamında Mudanya Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi’nin destekleriyle hayat bulan 8’inci Tophane’den Mudanya’ya bisiklet turu yerli ve yabancı yüzlerce bisikletçinin katılımıyla gerçekleştirildi. Hakan - Nuray Özdündar’ın anısının da yaşatıldığı bisiklet turunda “Dostluk ve Barış” teması işlendi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Guvarnör İsmail Rodoplu, Tophane Rotary Kulübü Dönem Başkanı Alper Deniz’in yanı sıra, Rotary Kulübü yöneticileri ile vatandaşlarında katıldığı etkinlikte bisikletin zevkli bir ulaşım aracı olduğu vurgulanırken, trafik sorunu, gürültü ve hava kirliliği ile sağlıklı yaşam açısından en kullanışlı araçlar arasında yer aldığı ifade edildi.
BİSİKLET TURU MUDANYA’DA ANLAM KAZANIYOR
Etkinlik kapsamında bisikletçileri Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm sporcuları ve emeği geçenleri kutladı. Etkinliğin Mudanya’da anlam kazandığını da ifade eden Türkyılmaz, “Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu barış ve dostluk sloganıyla gerçekleşen etkinliğimiz Barışın ve Kardeşliğin Başkenti olan Mudanya’mızda tam anlamını bulmaktadır. Bu etkinliğin gerçekleşmesine katkı vermekten dolayı çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. Mudanya Belediyesi tarafından katılımcılara kumanya ikramı yapılırken, gerçekleşen çekilişlerle sporculara bisiklet, kask gibi hediyeler verildi.                    

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık