Pazarın Ablası 89. Yaş Gününde Anıldı!

Türkiye’nin çok sevilen şarkı sözü yazarı ve tiyatro oyuncusu Aysel Gürel’in 89. yaş günün...

Pazarın Ablası 89. Yaş Gününde Anıldı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, Aysel Gürel’in 89. yaş gününü; ailesi ve sevenleriyle birlikte onun her cumartesi gitmeyi aksatmadığı Beşiktaş Cumartesi Pazarı’nda çay ve simit dağıtarak kutladı. Cumartesi Pazar’ındaki etkinliğe sanatçının kızı Müjde Ar, Müjde Ar’ın eşi Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş ve torunları katıldı.

Beşiktaş Belediyesi, “Pazarın Ablası” Aysel Gürel’in doğum gününü 2009 yılından bu yana Beşiktaş’taki Cumartesi Pazarı’nda kutlamaya devam ediyor.

10 Şubat 2018 Cuma günü de Aysel Gürel’in her cumartesi günü yaptığı gibi, pazar esnafı ve alışverişe gelenlere simit dağıtılarak çay ikram edildi.

Etkinliğe katılan usta oyuncu Müjde Ar etkinlik sonunda, “Rahmetli annem Beşiktaş Pazarı aşığıydı. Vefat edinceye kadar buraya gelirdi. Bütün pazarcılar onun eşi, dostu, ahbabıydı. Bir hafta uğramasa, pazarcılar merak edip eve gelirdi. Belediye hiç aksatmadan her yıl burada yüzlerce simit dağıtıyor, onun ruhuna" şeklinde konuştu.