solyanreklam
sagreklam

Özel Tarihte Mutluluğa 'Evet' Dediler

Dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde nikah masasına oturarak 'Evet' dedi. Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi, bu özel günde 50 çiftin nikahını kıydı.

Özel Tarihte Mutluluğa 'Evet' Dediler
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde nikah masasına oturarak ‘Evet’ dedi. Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi, bu özel günde 50 çiftin nikahını kıydı. 

Evlilik hazırlığı yapan ve hayatlarının en mutlu gününe özel bir anlam katmak isteyen pek çok çift, nikah tarihlerini unutmamak için gün, ay ve yılı 8 rakamından oluşan 08.08.2018 tarihini seçti. Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi’nde nikah masasına oturan 50 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için bu özel tarihte mutluluğa adım attı. Normal zamanda hafta sonlarında yoğunluğun yaşandığı nikah dairesi, bu özel tarihten dolayı hafta içinde de en yoğun günlerinden birini yaşadı. Sabah saat 09.00’da başlayan nikah trafiği akşam saat 20.00’ye kadar devam etti. Yaşanan yoğunluktan dolayı Osmangazi Belediyesi Merinos Nikah Dairesi memurları, 10 dakikada bir nikah kıyarken, evlenen çiftlerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Osmangazi Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık