solyanreklam
sagreklam

Özdemir, 'Şampiyonluk ve Doğru Yönetim Beni Heyecanlandırdı'

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Cem Özdemir, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Spor Toto 1. Lig’den birçok takımın kendisini istediğini söyley...

Özdemir, 'Şampiyonluk ve Doğru Yönetim Beni Heyecanlandırdı'
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 16:30

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Cem Özdemir, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Spor Toto 1. Lig’den birçok takımın kendisini istediğini söyleyen Cem Özdemir, “ 2. Lig’den arayanlarda oldu. Hatta Manisa Büyükşehir Belediyespor’un verdiği rakamın çok üstünde teklifler geldi. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un proje takımı ve doğru yönetilen bir kulüp olması, şampiyonluğu hedeflemesi beni cezbetti. Çok ciddi rakamlar harcayıp çok büyük takım kurabilirsiniz ancak takım içerisinde arkadaşlık, birlik ve beraberlik olmadıktan sonra başarının gelmesi çok zor. Burada müthiş bir birlik ve beraberlik, arkadaşlık ortamı var. Bu da bizi inşallah hedefe götürecek” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yeni transferlerden Cem Özdemir, Afyon kampında açıklamalarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un, Sivasspor’dan kiralık olarak renklerine bağladığı Cem Özdemir, hedefinin Manisa Büyükşehir Belediyespor’da kalıcı olmak olduğunu söyleyerek, “ Açıkçası 2. Lig’de forma giymeyi pek düşünmüyordum.  2. Lig’den, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un verdiği rakamın çok üstünde teklif yapan takımlar oldu. 1. Lig’de ise 6-7 tane takımın ciddi teklifleri vardı. Manisa büyükşehir Belediyespor’un adı Türkiye’de her yerde gerçekten çok güzel anılıyor. Buraya gelirken kafamda hemen anlaşacağım diye bir şey yoktu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un proje takımı ve doğru yönetilen bir kulüp olması beni gerçekten çok cezbetti. Bir de kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetimin samimiyeti beni çok etkiledi. Bende bir anda kendimi Manisa Büyükşehir Belediyespor’da buldum” dedi.
“ Futbola Adana Seyhanspor’da Başladım”
1992 Adana Seyhan doğumlu olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Cem Özdemir, “ Futbola Adana Seyhan Belediyespor’da başladım. İlk başlarda bu işte çok fazla ilerleyeceğimi düşünmüyordum. Adana’daydık sonuçta. Bulunduğumuz çevreden uzaklaşmak adına ailemiz bizi spora yönlendirmek istedi. Derslerimde de başarılıydım, iyi gidiyordu her şey. Daha sonra futbolda da geliştiğimi ve daha da gelişebileceğimi görünce futbola daha fazla yönelmem gerektiğini söylediler. Babam ilk başta buna karşı çıktı. Babam, benim okumamdan yanaydı. Fakat daha sonra işler bu yönde ilerledi. Derslerle futbolu bir arada yürütüyordum. Üniversiteyi de kazandım. Babamın da istediği gibi oldu her şey. Futbola başlama hikayem bu şekilde gelişti. Futbola başladığım dönemlerde çok değerli antrenörlerim oldu. Bu isimlerin başında Yahya Kantur hocam geliyordu. Yahya Kantur hocamın bende çok büyük emeği vardır. Kendi çocuklarından bizi ayırt etmedi. Yağmurda, çamurda her zaman bizim yanımızda oldu. Yeri geldi cebinden para verdi. Bize çok iyi çalışma imkanları sağladı. Benim futbolcu olmamda kimin emeği vardı derseniz, Yahya hocam birinci sırada yer alır” dedi.
“ Yıllar Önce Galatasaray Kulübünün Kapısından Döndüm”
Yaklaşık 2, 5 yıl Adana Seyhanspor’un formasını giydiğini ifade eden Cem Özdemir, “ O dönem Türkiye Şampiyonasında mücadele etmiştik. Birçok takımın dikkatini çekmiştik. Galatasaray’dan benimle ilgili bir talip gelmişti.  İstanbul’a gittim. Galatasaray altyapısında antrenmanlara çıktık. Beni çok beğendiler ve hemen bünyelerine almak istediler. O dönemde yaşım küçüktüm. Ailemden uzak kalmak bana çok zor geldi. Yaklaşık 14-15 yaşlarındaydım o zaman. Derslerimde çok iyiydi. Babam, ailemden çok fazla ayrılmamı istemiyordu. Sonra Adana’ya geri döndüm. Ondan sonra 1-2 hafta telefon görüşmeleri sürdü. Galatasaray kulübünden yetkililer geri dönmemi ve bana çok değer vereceklerini söylediler. İstediğimiz koşulların sağlanacağını söylediler.  Yahya Kantur hocam o dönem bana biraz kırılmıştı. Benim bulunduğum noktayı aştığımı ve daha yukarılarda olmam gerektiğini söyledi” dedi.
“ Adanaspor Maceram 2009 Yılında Başladı”
Galatasaray’a gitmedikten sonra kendisi için Adanaspor macerasının başladığını söyleyen Cem Özdemir, “ Bu süreçten sonra Adanaspor’a transfer oldum. İlk başta işler kolay gitmedi. Ben çok fazla alışamadım. 16 yaşında Adanaspor’a gitmiştim. 2-3 ay sonra Adanaspor’da A Takıma yükseldim. Orda da Eyüp Arın ve İsmail hocamın bende çok büyük emekleri oldu. Yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede A takıma çıkma şansı buldum. Adanaspor’un şampiyonluğu play-off maçlarında averajla kaçırdığı yıldı. Bir hazırlık maçında Kemal Kılıç hocam fark etti beni. Sağ olsun A takıma aldı. Daha sonra güzel bir çalışma süresi geçirdim. Alt yapıda belli bir süreyi doldurmadığım için profesyonelliğim geçerli sayılmadı. Daha sonra sezon başı kampından önce annem ve babam beraber notere gittiler, imza attılar yaşım tutmadığı için. Yaklaşık 2010 yılından bu yana PTT 1. Lig’de forma giydim.  O dönemde Adanaspor’da Levent Eriş hocamla çalışma imkanı buldum. O da gençleri tutan, güven veren, sahaya atabilen bir hocaydı. Sağ olsun bizimde çalışmalarımızı gördü ve karşılıksız da bırakmadı. Bana verilen şansı iyi değerlendirdim. Yaklaşık 8 sene Adanaspor’da oynadım. Daha sonra 1 milyon TL bonservis bedeliyle Sivasspor’a tranfser oldum. Şimdi ise kiralık olarak Manisa Büyükşehir Belediyespor’la anlaştım” diye konuştu.
“ Gerçeği Söylemek Gerekirse 2. Lig’de Forma Giymeyi Düşünmüyordum”
2. Lig’de forma giymeyi pek düşünmediğini söyleyerek sözlerine devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un yeni transferi Cem Özdemir, “ İnşallah burada da hedeflerimiz doğrultusunda şampiyonluğa gideriz. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da futbol hayatıma devam etmek isterim. Buraya gelmeden önce 2. Lig’den çok daha fazla para veren takımlar oldu. 1. Lig’den gelen 6-7 tane takımla ciddi görüşmelerim oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un proje takımı olması, şampiyonluğu hedeflemesi, doğru yönetilmesi bizi cezbetti. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da daha önce forma giyen Ümit Tütüncü vardı, benim eski takım arkadaşım. Kendisi abim gibidir. Ümit Tütüncü, buraya gelmemde çok yardımcı oldu. Büyüklerim buraya gelmemi öğütlediler. Buranın proje takımı olduğunu söylediler. Daha sonra zaten kulüp başkanımız Mevlüt Aktan’la görüşmeye geldim. Ben buraya gelirken kafamda hemen anlaşmayım, gideyim diye bir şey yoktu. Manisa’da çok güzel ve samimi bir ortamla karşılaştım ve hemen sözleşmeyi imzaladım. Allah’a şükür şu ana kadar her şey yolunda. İnşallah bundan sonraki süreçte her şey daha da iyi olur” dedi.
“ Arkadaşlık Olmadıktan Sonra Başarının Gelmesi Mümkün Değil”
Futbolda her şeyin para olmadığını dile getiren Cem Özdemir, “ Zaten buraya gelirken kadro çok fazla değişmemişti. Geçen sene şampiyon olan kadroyu bozmamak, çekirdek kadroyu tutmak çok önemli bir şey zaten. Levent Devrim hocamız tecrübesinden dolayı bunu uygulamış. Zaten içerde hazır bulunmuş bir arkadaşlık vardı. Hepsi de çok düzgün, iyi çocuklar. Bizim takıma kaynaşmamızı hemen sağladılar. Çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Bunlar parayla alınamayacak şeylerden bir tanesi. Çok ciddi rakamlar verip, çok büyük takım kurabilirsiniz ancak arkadaşlık olmadıktan sonra başarının gelmesi mümkün değil. Burada zaten bu fazlasıyla sağlanmış. Biz de buraya geldik, hemen ayak uydurduk takıma. Daha da iyi olacak inşallah. Takım içindeki müthiş ortamda zaten sahaya en iyi şekilde yansıyacaktır” dedi.
“ Balık Tutmak Benim En Büyük Hobim”
Boş zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirdiğini de söyleyen Cem Özdemir, “ Yazın, özellikle sezon bittikten sonra en büyük keyif aldığım şey balık tutmak. Zıpkınla dalarım. Boş zamanlarımda her türlü sporu oynamaya özen gösteririm. Voleybol, basketbol oynarım bol bol. Eşim masa tenisi oynuyor. A Milli sporcu kendisi. Onla zaman masa tenisi oynuyoruz. Onu eğlendiriyoruz. Bizle gerçi makara yapıyor kendisi. Zaman zaman eşimle masa tenisi oynamaya çalışıyorum. Aile ortamına önem veririm. Boş vakitlerimde bol bol gezeriz. Ailem benim için her şeyden önemlidir. Ailemin benim bu günlere gelmemde çok büyük emekleri oldu. İzin günlerimde Adana’ya aile ziyaretleri yaparım. Bizde aidiyet duygusu çok üst seviyededir” dedi.
“ Levent Devrim Hocamız İçin Söylenenlerin Hepsi Doğru Çıktı”
Şu anda Manisa Büyükşehir Belediyespor’da beraber çalıştığı teknik direktör Levent Devrim’le daha önce çalışma imkanı olmadığını söyleyen Cem Özdemir, “ Levent Devrim hocamızla ilk defa burada çalışıyorum. Daha önceden çalışma fırsatımız olmamıştı. Buraya gelmeden önce antrenmanların çok yoğun olduğunu, çalıştırmayı seven, hakkaniyetli davranmayı seven bir teknik direktör  olduğunu söylemişlerdi. Nitekim buraya geldiğim zaman zaten bunları gördüm. Dedikleri gibi antrenmanlar çok yoğun, çok güzel ve tempolu geçiyor. Çalışmayı seviyor, çalıştırmayı da seviyor. Şu ana kadar her şey yolunda. Ben, Levent hocamızın kişisel olarak ta, karakter olarak ta düşüncelerini ve yapmak istediği şeyleri çok başarılı buluyorum. Çok fazla böyle futbolcularla samimi olan hocalar çok fazla kalmadı. Birçok takımda yardımcı hocalar, futbolculara yakın davranıyorlar ancak burada Levent hocamız herkesle arkadaş gibi ve herkese aynı değeri, aynı sevgiyi gösteriyor. Bu da çok önemli bir şey. Ben zaten bu ortamda arkadaşlık derken, bunun içine hocaları da katıyorum, personeli de katıyorum, Çünkü bu önemli bir şey. Hocayla bütünleşemiyorsan, personelle bütünleşemiyorsan hiçbir şeyin önemi yok. Takım olmak çok önemli. Yönetimiyle, hocalarıyla, futbolcusuyla, personeliyle burada zaten çok güzel bir ortam sağlanmış. Hocamızdan, yardımcı antrenörlerimizden çok memnunuz. Ben kendi adıma bunu özellikle söyleyebilirim. Geldiğim günden beri üstüme titrediler. Futbolcuya güven bir yapıları var” dedi.
“ Hep Beraber Bu Takımla Yükselmek Bence En Değerlisi”
Ülkemizde yabancı futbolcu sayısının artmasıyla rekabetinde arttığını söyleyen Cem Özdemir sözlerine şu şekilde son noktayı koydu, “ Bizim, yabancı futbolculardan bir eksiğimiz yok. Bizde çalışacağız ve onlarla mücadele edeceğiz. Onların yerine bizim oynamamız gerekiyor.  Öncelikle hedefimiz şu olmalı. Burada hep berabere şampiyon olup bir üst lige takım olarak yükselelim. Daha sonra burada yine herkes aynı şekilde yeni yapılacak olan takviyelerle beraber bir üst ligde forma giyelim. Hep beraber,  takımla beraber yükselmek en değerlisi. Çok iyi bir sezon geçireyim, bir üst lige gideyim, süper ligde oynayayım. Kafamızda böyle şeyler olmamalı. Hep beraber yükselelim, hep beraber oynamaya devam edelim.  Çok çalışıp takım halinde yükselmenin herkese faydası olur. Bireysel olarak ben çok iyi oynayayım gideyim. Bunlar zarar verir. Hepimizin bence hedefi birlikte yükselmek olmalı. Çok çalışıp el birliğiyle takım olarak bir üst lige yükselmeliyiz. O zaman herkes değer katar kendisine. İnşallah yeni sezonda 1. Lig hedefine ulaşırız.”

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık