solyanreklam
sagreklam

ÖZDEMİR ERDOĞAN’LA MUDANYA’DA UNUTULMAZ GECE!

ÖZDEMİR ERDOĞAN’LA MUDANYA’DA UNUTULMAZ GECE!

ÖZDEMİR ERDOĞAN’LA MUDANYA’DA UNUTULMAZ GECE!
  • 13 Şubat 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Mudanya’da sahne alan aşk şarkılarının unutulmaz bestecisi ve yorumcusu Özdemir Erdoğan, Mudanyalıları kendine hayran bıraktı.

Mudanya Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel olarak düzenlediği Özdemir Erdoğan konseri Mudanyalılar ile buluştu. Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, geçmiş dönem Bursa Milletvekili Kemal Demirel, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman’ın yanı sıra belediye başkan yardımcısı Akın Poroy, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Mudanyalı katıldı. "Sevdim Seni Bir Kere", "İkinci Bahar", “Bana Ellerini Ver” gibi unutulmayan eserlerini de seslendiren Erdoğan, şarkıların arasında yaptığı espriler ve anlattığı hikayelerle sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Sevilen şarkılarını salonu dolduran Mudanyalılar ile birlikte söyleyen Erdoğan, Mudanya’yı ve seyircisini çok beğendiğini de ifade etti.
“MUDANYA’DA HERGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ”
Konser sonunda usta sanatçıya teşekkür ederek, Mudanya’ya özgü hediyeler takdim eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 30 Mart 2014 tarihinden sonra Mudanya’da her gün sevgililer günü olduğunu ifade etti. Mudanyalılar olarak her zaman barış diye haykırdıklarının altını çizen Türkyılmaz, “Biz barışı, kardeşliği, insanı, doğayı ve Mustafa Kemal’imizi seviyoruz. Onun kurduğu cumhuriyetimizi seviyoruz” ifadelerini kullandı.        

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık