solyanreklam
sagreklam

Ozan Erdem’den Büyükşehir’e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem’i makamında kabul etti.Siyaset Bilimci ve...

Ozan Erdem’den Büyükşehir’e Ziyaret
  • 31 Temmuz 2018, Salı 17:58
31.07.2018 14:58

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem’i makamında kabul etti.

Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı olan Ozan Erdem, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Konuğuna Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler de veren Güzgülü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Siyaset Bilimci ve Siyasal İletişim Uzmanı Ozan Erdem’de kendisini kabul ettiği için Güzgülü’ne teşekkür ederek kaleme aldığı ’23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası’ adlı son kitabını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e verilmek üzere Güzgülü’ne takdim etti. Ozan Erdem kitaptan Güzgülü’ne de hediye etti.
Büyükşehir Yasası da Konuşuldu
Ziyarette, Siyaset Bilimci Ozan Erdem, Güzgülü’ne Büyükşehir yasasının değişilmesi düşünülen konuları ile ilgili bilgiler verdi ve karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık