• 09 Eylül 2018, Pazar 14:00

Orhaneli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü törenlerle kutlandı. Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Belediye Başkanımız Tatlıoğlu, "Şanlı bayrağımızın dalgalanmasına, semalarda ezan sesinin yankılanmasına, yarınlara güvenle bakmamıza, hür olarak yaşamamıza vesile olan, bu toprakları kanlarıyla sulamış aziz şehitlerimizi, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet, şükran ve rahmetle anıyorum" dedi.