solyanreklam
sagreklam

Ömür Gedik Şarkılarını Anneler İçin Söyledi

Ömür Gedik Şarkılarını Anneler İçin Söyledi

Ömür Gedik Şarkılarını Anneler İçin Söyledi
  • 14 Mayıs 2018, Pazartesi 0:00

Sanatç Ömür Gedik, Anneler Günü dolaysyla geldii Mersin’de arklarn Mersinli anneler için söyledi.

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen Anneler Günü konserinde arklarn seslendiren Ömür Gedik Mersinli annelere unutamayacaklar bir akam yaatt. Kongre ve Sergi Saray’nda düzenlenen konseri Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, ei Hatice Kocamaz ile birlikte dinledi.

Gecede sanatç Ömür Gedik, ‘Paramparça’, ‘Gözyalarm Anlatr’, ‘Son Yolcu’, ‘Anlamazdn’, ‘Sessiz Gemi’, ‘Bugün Benim Doum Günüm’, ‘Beni Yak Kendini Yak’, ‘Sen Geçerken Sahilden’, ‘Ah Kalbim’, ‘Mavi Boncuk’, ‘Kim Ne Derse Desin’, ‘Sana Ne Kime Ne’, ‘Koyverdun Gittun Beni’, ‘Ah Yalan Dünya’, ‘Beyolu’nda Gezersin’ ve ‘Kara Sevda’ gibi birbirinden güzel arklar anneler için söylerken, Mersinli anneler de Ömür Gedik’in seslendirdii tüm arklara elik etti. Sanatç Ömür Gedik, performans ile Mersinli annelerden tam not ald ve büyük alk toplad.

Bakan Kocamaz, konserde annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak “Bir kez daha bütün hanmefendilerin, bütün annelerin bu güzel gününü kutluyorum. Allah az tadnz bozdurmasn diyorum. Salk, mutluluk ve huzur içerisinde sizlere daha nice Anneler Günü diliyorum” dedi.

Gedik: “Vizyonu geni, güzel iler yapan bir Belediye Bakannz var”

Ömür gedik ise konumasnda, Anneler Günü’nün sabahnda ehit anneleri ile birlikte katld aaç dikimi etkinliine yer veren Ömür Gedik “Sabah ehit annelerimiz ile beraberdik. Mersin’de Bakanmzn önderliinde deniz kenarnda çok güzel bir yere evlatlar için birer aaç diktiler. Çok duygulu anlar yaadk. Ben Bakanmza bir alk almak istiyorum. Bu güçlü kadnlara, yürekli kadnlara verilebilecek en güzel hediyeyi verdiniz Bakanm bugün. Ben her Mersin’e geldiimde o aaçlar diktiimiz yere giderek aaçlar göreceim, onlar da benim evladm gibi oldular. O aaçlar gözyalar ile sulanan aaçlar. Ben de elimden geldiince bu güzel etkinliin devamnda aaçlara sahip çkacam. Anneler Günü’nün en güzel hediyelerinden bir tanesi oldu ve bugün orada bulunmaktan büyük bir mutluluk duydum” eklinde konutu.

Mersin’de yaayan insanlarn çok ansl olduklarn ve Mersin’i çok beendiini belirterek, “Çok güzel bir Miyav Park’nz var. Bugün gittim hayran kaldm. Bence sadece Türkiye’deki deil, dünyada bir ilk Miyav Park. Çok ansl insanlarsnz. Çok vizyonu geni, güzel iler yapan bir Belediye Bakannz var. Kymetini biliyorsunuzdur zaten” ifadelerini kulland.  

Ömür Gedik gecede, salonda bulunan tüm anneleri ve çocuklarn sahneye davet ederek, onlarla birlikte hatra fotoraf çektirdi ve Bakan Kocamaz da gecede tüm annelere gül datt. Gecenin sonunda Bakan Kocamaz ei Hatice kocamaz ile birlikte sahneye çkarak sanatç Ömür Gedik’e plaketini takdim etti. Ömür Gedik de Hatice Kocamaz’n Anneler Günü’nü kutlayarak, Bakan Kocamaz ve tüm anneler ile birlikte ‘Annemize Çiçek Verelim’ ve ‘Sevdan Olmasa’ arklarn hep bir azdan söyleyerek konseri sonlandrd.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık