solyanreklam
sagreklam

Okul Spor Salonu Sayısı 22'ye çıkıyor'

Bahçelievler Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda yaptırılarak hizmete giren 21 okuldaki Kapalı Spor Salonunun ardından, bir okulun bahçesine daha Kapalı Spor Salonu yapıyor'

Okul Spor Salonu Sayısı 22'ye çıkıyor'
  • 28 Eylül 2018, Cuma 0:00

Bir Okula Spor Salonu daha…

Okul Spor Salonu Sayısı 22’ye çıkıyor…

 

Bahçelievler Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda yaptırılarak hizmete giren 21 okuldaki Kapalı Spor Salonunun ardından, bir okulun bahçesine daha Kapalı Spor Salonu yapıyor…

Bahçelievler Belediyesi tarafından yaptırılarak Çobançeşme İmam Hatip Lisesi ve Kudret Saraçoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ortak kullanımına sunulacak Spor Salonu için, bugün okul bahçesinde temel atma töreni gerçekleştirildi.

 

Çobançeşme İmam Hatip Lisesi ve Kudret Saraçoğlu İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu temel atma töreni, Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Ramazan Açıkgöz, İlçe Milli, Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Spor Salonu yapılacak okulların müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

İlçemizdeki okulların neredeyse yarısına spor salonu yaptık…

Yeni yapılacakla beraber okullardaki kapalı spor salonu sayısının artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Osman Develioğlu; “Göreve geldiğimizden bu güne, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yetiştiği eğitim yuvalarımıza olan katkımızı aralıksız sürdürüyoruz. İstiyoruz ve diliyoruz ki çocuklarımız en iyi şartlarda eğitim alsınlar ve bunun yanı sıra da, bedensel gelişimlerine de katkı sağlayacak olan sporu da en iyi standartlarda gerçekleştirebilsinler. Çok kısa sürede inşasına başlayarak yapımını tamamlayacağımız yeni spor salonumuzla Kapalı Spor Salonu sayımız 22 olacak. Hedefimiz, imkânlarımız ölçüsünde bu sayıyı hep arttırmak. Çünkü çocuklarımız geleceğimiz ve onlar bunu fazlasıyla hak ediyorlar.

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıllarda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bahçelievler Belediyesi olarak 21 kapalı spor salonunu okulların ve ilçe halkının kullanımına sunmuştuk. Bugün temeli attığımız spor salonumuz tamamlandığında Bahçelievler’deki Okul Kapalı Spor sayısı 22’ye çıkacak. Bahçelievler’de 60 civarında devlet okulu olduğu düşünülürse, okulların yarısına yakın bizim dönemimizde yapılan spor salonlarının hizmet verdiğini söyleyebiliriz” dedi.

Eğitime duyarlı bir belediye başkanımız olduğu için çok şanslıyız

İlçe Kaymakamı İlker Arıkan da konuşmasında şunları söyledi: Biz, yaklaşık 120 bin öğrencisi olan bir ilçeyiz. İstanbul’un 6.büyük ilçesiyiz. 47 tane ilin toplam nüfusundan daha büyük bir ilçeyiz. Böyle bir ilçede öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim vermeyi istiyoruz devletimizin imkânları her şeye yetmiyor. Burada şanslıyız, gerçekten eğitime çok duyarlı bir belediye başkanımız var. Biraz önce konuştum 22 tane böyle spor salonumuzun yarısına yakınını belediyemiz yapmış. Diğer diğer yarısının yapılması içinde büyükşehir belediyesinde çok ciddi girişimleri olmuş. Yine bizim belediyemizin ve belediye başkanımızın okullara boya yardımından tutun spor malzemelerine kadar sabun yardımından tutun her türlü olanaklarına kadar destek verdiğini biliyoruz. O nedenle bu hizmetlerinden dolayı Belediye başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.

Eğitim döneminin ikinci yarısında hizmete sunulacak

Spor salonunun, 504.90 m2’lik zemin katında basketbol, voleybol, hentbol gibi sporların yapılabileceği spor salonu, soyunma odaları, duşlar, wc'ler bulunacak. Asma kat olarak tasarlanan 88 m2’lik 1.katında ise Fitness salonu ve öğretmen odası yer alacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık