solyanreklam
sagreklam

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MUDANYA’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MUDANYA’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MUDANYA’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
  • 24 Kasım 2014, Pazartesi 0:00

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MUDANYA’DA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler günü tüm yurtta olduğu gibi Mudanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçedeki ilk tören Mudanya iskele meydanında gerçekleştirildi.  Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulurken, törenler Mudanya Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezinde devam etti.
TÜRKYILMAZ : SİZLER DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞISINIZ
Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ndeki törende 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  ‘’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘’ yeni nesil onların eseri olacak’’. Bizim için öğretmenler sevginin elçisi, barışın temsilcisi, demokrasinin temel taşıdır. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, yeni eğitim camiasına katılan genç öğretmen kardeşlerimize başarılar diliyorum. Onların bu özel günlerinde yanlarında olmaktan ayrıca büyük bir mutluluk duyduğumu da ifade etmek istiyorum’’ dedi. 
EMEKLİ ÖĞRETMENLERE HİZMET ŞEREF BELGESİ VERİLDİ.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Orhan Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Mudanya Garnizon ve Güney Marmara Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Tayfun Paşaoğlu’nun katıldığı Uğur Mumcu Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte yıl içinde başarılı olan öğrencilere ödülleri ve emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi. 
ADAY ÖĞRETMENLER YEMİN  ETTİ
Aday öğretmenlerin yemin törenin de düzenlediği etkinlikte öğretmenlerden oluşan Koro Türk Halk Müziği’nin sevilen eserleri seslendirildi.  Oratoryo gösterisi ile renklenen etkinlik öğrencilerin sahnelediği  ‘’Öğretmenim’’ konulu skeç ile alkışlar eşliğinde son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık