solyanreklam
sagreklam

Öğrenim Yardımının İlk Ödemesi Yapıldı

Öğrenim Yardımının İlk Ödemesi Yapıldı

Öğrenim Yardımının İlk Ödemesi Yapıldı
  • 05 Aralık 2017, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan üniversiteyi kazanan örencilere 4 yldr düzenli olarak verilen örenim yardmnn 2017-2018 eitim öretim yl ilk ödemesi yapld. Bu yl 7 bin 700 örencinin yararland örenim yardmnn 300 TL olarak belirlenen ilk ödemesi örencilerin hesabna yatrld.

Mersin’de her kademeden örenciye eitim yardmnda bulunan Büyükehir Belediyesi, 4 yldr düzenli olarak sürdürdüü üniversite örencilerine yönelik eitim yardmn bu yl da devam ettiriyor.

Mersin’de üniversite eitimi gören örencilerin okul masraflarna katk salamak amacyla her yl belirlenen kriterlere göre verilen örenim yardm örencilerin yüzünü güldürüyor.  Bu yl 7 bin 700 örencinin yararland örenim yardmnda Büyükehir Belediyesi her bir örenciye toplamda 900 TL örenim yardmnda bulunacak.

Gittikçe artan eitim giderlerinde ailelere bir nebze olsun katk salamak isteyen Büyükehir Belediyesi, 2017-2018 eitim öretim dönemi sonunda 6 milyon 930 bin TL ödeme yaparak, 7 bin 700 örenci ve ailesinin masraflarn azaltm olacak.

Geçtiimiz üç yl boyunca 22 bin 800 örencinin eitim yardmndan yararland projede,  toplam 20 milyon 520 bin TL örenim yardm yapld. Eitimin her kademesinde örencilerin yannda olan ve aileleri de yalnz brakmayan Büyükehir Belediyesi örencilerden ve ailelerinden takdir topluyor.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık