solyanreklam
sagreklam

ÖĞRENCİLER BİR KEZ DAHA ESKİŞEHİR DEDİ

ÖĞRENCİLER BİR KEZ DAHA ESKİŞEHİR DEDİ

ÖĞRENCİLER BİR KEZ DAHA ESKİŞEHİR DEDİ
  • 24 Temmuz 2018, Salı 0:00

niversite Aratrmalar Laboratuar (NAR) tarafndan binlerce renci ierisinde yaplan renci Dostu niversite ehirleri aratrmasnda Eskiehir, bir kez daha Trkiyenin niversite renci bakenti seildi. Eskiehirin aratrma ile Trkiyenin renci ve eitim bakenti olduunun tescillendiini vurgulayan Bakan Bykeren, Ksa bir zaman sonra aklanacak niversite snav sonularnn tm renci adaylar iin hayrl olmasn diliyor, puanlar yeterli olan tm rencilerimizi renci Bakenti Eskiehire bekliyoruz dedi.

renci Bakenti Eskiehir

Eskiehir, 81 ilde 172 niversitede yaplan renci Dostu niversite ehirleri aratrmasnda Trkiyenin renci bakenti seildi. NAR kurucular Prof. Dr. Engin Karada ve Prof. Dr. Cemil Ycel tarafndan gerekletirilen aratrmaya gre 26 bin 513 rencinin birok farkl alandaki memnuniyetleri belirlendi. Gven, elence, spor, halkla ilikiler, halkn tutumu, sanatsal ve kltrel etkinlikler gibi konularda rencilerin cevaplarna gre belirlenen aratrmann sonucunda niversite rencilerinin yaamaktan en memnun olduklar ehir, Eskiehir oldu.

Prof. Dr. Cemil Ycel rencilerin mutlu olabilecei projeler reterek Eskiehiri Trkiyenin renci bakenti durumuna getirdiniz. Hayata geirdiiniz baarl ehircilik almalar ile Eskiehir rencilerin gnlndeki okumak istedikleri ilk ehirler arasnda yerini alyor. Kentin her noktas niversite kokuyor, bu almalarnzdan dolay Trk genlii adna sizlere teekkr ediyoruz dedi.

Aratrma sonularndan byk memnuniyet duyduunu ifade eden Bykehir Belediye Bakan Ylmaz Bykeren Aratrma sonularnn tercih dneminde adaylarn kararlarn olumlu ynde etkileyeceini dnyorum. ehrimiz niversite rencilerine hibir zaman hayal krkl yaatmamtr. Eskiehiri tercih edecek renci arkadalarmz da Trkiyenin en yaanabilir ehirlerinden biri olan Eskiehirde dolu dolu bir eitim retim hayat geireceklerinden phe duymasnlar. nk Eskiehirliler renci olarak kentimize gelenleri, kendi ocuklar gibi sever, barlarna basarlar. 2 nemli niversitesi ile renciler sadece kampuslarda deil, tiyatrolar, orkestralar, festivalleri, modern park ve mzeleri ile Eskiehirin her kesinde kendilerini her ynden gelitirme imkn bulacaklardr. Eskiehire deer katacak tm rencilerimizi renci bakenti Eskiehire bekliyoruz dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık