İNÖNܒDE AÇIK HAVA SİNEMA GECESİNE YOĞUN İLGİ

• 25 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00

Bykehir Belediyesinin dzenledii Ak Hava Sinema Geceleri nn merkezinde Cumhuriyet Meydannda ve nnye bal Dereyalak Mahallesinde balad. Vatandalarn youn ilgi gsterdii etkinlikte zellikle ocuklarn heyecan grlmeye deerdi.

Bykehir Belediyesi krsal ilelerde yaayan vatandalar iin balatt Ak Hava Sinema Geceleri nnde balad. Cumhuriyet Meydan ve Dereyalak Mahallesinde gerekleen film gsterimine nnl vatandalar byk ilgi gsterdi. Birok ocuun sinemayla ilk defa tantn ifade eden nnller, ilede yaayan vatandalar bu gibi etkinliklerde bir araya getirdikleri iin Bykehir Belediye Bakan Ylmaz Bykeren ve ekibine teekkr ettiler.

Ak Hava Sinema Geceleri, 25 Temmuz aramba gn saat 21.00de Seyitgazi Atatrk Meydan ve Bardak Mahallesinde 26 Temmuz Perembe 21.00de ise Alpu Cumhuriyet Meydan ve Bozan Mahallesinde devam edecek.