solyanreklam
sagreklam

Nilüfer’de ağızlar aşure ile tatlanıyor

Nilüfer Belediyesi bu yıl da Muharrem ayında binlerce kişiye aşure ikramında bulunacak. Muharrem ayı boyunca Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından İhsaniye, Altınşehir, Ataevler, Çamlıca, Üçevler mahalleleri başta olmak üzere birçok bölgede 30 bin kişiye aşure dağıtımı yapılacak. AŞURELER BOZBEY’DEN Nilüfer Belediyesi ilk aşure ikramını İhsaniye Mahallesi’nde yaptı. İhsaniye Kapalı Pazar alanında yapılan 3 bin kişilik aşure dağıtımına, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ve İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz de katıldı. Aşure kazanının başına geçen Başkan Bozbey ve CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, halka ikramda bulundu. Aşureleri Başkan Bozbey’in elinden alan vatandaşlar da ikramdan dolayı teşekkür etti. Başkan Bozbey daha sonra pazar alanını da gezerek esnafa hayırlı işler diledi.

Nilüfer’de ağızlar aşure ile tatlanıyor
  • 23 Eylül 2018, Pazar 12:43
Nilüfer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayında aşure ikramlarını başlattı. Başkan Mustafa Bozbey ilk aşure ikramını İhsaniye Mahallesi’nde yaptı.

Nilüfer Belediyesi bu yıl da Muharrem ayında binlerce kişiye aşure ikramında bulunacak. Muharrem ayı boyunca Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından İhsaniye, Altınşehir, Ataevler, Çamlıca, Üçevler mahalleleri başta olmak üzere birçok bölgede 30 bin kişiye aşure dağıtımı yapılacak.

AŞURELER BOZBEY’DEN

Nilüfer Belediyesi ilk aşure ikramını İhsaniye Mahallesi’nde yaptı. İhsaniye Kapalı Pazar alanında yapılan 3 bin kişilik aşure dağıtımına, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ve İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz de katıldı. Aşure kazanının başına geçen Başkan Bozbey ve CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, halka ikramda bulundu.

Aşureleri Başkan Bozbey’in elinden alan vatandaşlar da ikramdan dolayı teşekkür etti.

Başkan Bozbey daha sonra pazar alanını da gezerek esnafa hayırlı işler diledi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık