NİDA ATEŞ İLE TÜRKÜLERE YOLCULUK

• 08 Eylül 2018, Cumartesi 0:00

NİDA ATEŞ İLE TÜRKÜLERE YOLCULUK
  Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize edilen 4. Uluslararası Gemlik Zeytini Festivalinde coşku hız kesmedi.
  15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlen etkinlikler, Yunanistan ve Romanya Halk Oyunları gösterileri renklenirken, gecenin sonunda usta sanatçı Nida Ateş sahneye çıktı. Ateş, en sevilen türkülerini Gemlikliler için seslendirerek hayranlarının gönlünü fethetti. Muhteşem konserde, Türkiye’nin dört bir yanından türküler müzikseverler için seslendirildi. Yüzlerce kişinin hep bir ağızdan eşlik ettiği Nida Ateş, seslendirdiği türkülerle ve bağlama performansıyla da katılımcılardan büyük alkış aldı.
  Konser arasında sahneye çıkan Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Ateş’e çiçek ve paket takdim etti. Yaklaşık 2 saat boyunca türkü severlere unutamayacakları bir müzik akşamı yaşattı.