Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nden Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fehmi Ergen, Okul Aile Birliği Başkanı Gülsüm Biricik, Okul Öğretmenleri Hülya Yıldırım ve Işıl Mutafçılar ile Öğrenci Proje Temsilcisi Beyza Bakışoğlu’nu makamında ağırladı.

Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nden Başkan Hasan Can’a Ziyaret
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 0:00

Okul Müdürü Fehmi Ergen, ilçedeki tüm okullara olduğu gibi Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’ne de yaptığı katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can ise, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek eğitim alanındaki çalışmaların devam edeceğini söyledi. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.